Певицата и актриса Хали Бейли и рапърът DDG за пръв път споделиха снимка с 6-месечния си син, на която се вижда и лицето му. До този момент младата майка публикуваше снимки на сина си, като замъгляваше лицето му или снимаше само части от тялото на малкото бебе Хало.

24-годишната звезда от „Малката русалка“ и 26-годишният рапър публикуваха поредица от снимки от първата си ваканция с бебе в Италия.

„Първият път на Хало в Италия“, написа Бейли в публикацията си в Instagram.

На първата снимка тримата са на малък кей над океана. Рапърът държи Хало във въздуха, а Бейли се е хванала за крачето на бебето, докато всички се усмихват широко пред камерата.

На втората снимка Бейли люлее Хало, а рапърът стои зад двамата и се усмихва. На последната снимка позират само Бейли и малкото бебе.

Рапърът не остана по-назад и публикува други снимки в свой профил, като в описанието им той задава въпрос.

„На кого прилича повече Хало?", гласи питането.

За разлика от Бейли, младият баща не е публикувал само общи семейни кадри, а е включил и снимка на плачещия Хало, като самият той имитира изражението на сина си.

В унисон с надписа си рапърът споделя и кадър на сина си в близък план, а след това и финална снимка на себе си като бебе.

Последователите на рапъра веднага се отзоваха в коментарите под снимките, за да кажат, че бебето прилича на майка си Хали.

Хало се роди през декември 2023 г. Бейли обяви раждането му в публикация в Instagram на 6 януари 2024 г.

По време на цялата ѝ бременност имаше спекулации, че тя очаква дете, но певицата и рапърът държаха бременността в тайна.

„Нямаше как да споделя най-голямата радост за мен, с когото и да било“, казва младата майка. Хало е моят подарък. Той е най-голямата благословия и не бях длъжна да излагам на риск него, мен или семейството“, признава тя пред Entertainment Tonight.