Дженифър Лопес е отменила всички дати от лятното си турне през 2024 г., като в западните медии незабавно тръгнаха спекулации за ролята на Бен Афлек в това.

В изявление на официалната си уеб страница певицата се извини на почитателите си, че ги разочарова. Тя ги увери, че „не бих направила това, ако не бях сигурна, че е абсолютно необходимо. Обещавам да ви се реванширам и че отново ще бъдем заедно“, написа певицата.

През март бяха отменени седем концерта от турнето й, което е първото от пет години. Продажбите на билети са ниски. 

През април турнето This Is Me… Now бе ребрандирано на This Is Me…Live/The Greatest Hits с очакването, че познатите парчета от репертоара й ще допринесат за увеличаване на продажбите на билети.

Най-популярните й хитове са от албуми, издадени преди 22 г. и преди 10 г. - Jenny from the Block, If You Had MY Love, I’m Real и Ain’t It Funny, пише още БТА.

Снимка: Getty Images

Рок дуото „Black Keys“ тази седмица също отмени северноамериканската част от световното си турне. Датите са концертите внезапно изчезнаха от официалните страници на групата, но почиаттели се оплакаха, че билетите са били доста скъпи, от 100 до 300 щатски долара.

Певицата и актриса Дженифър Лопес същевременно през последните седмици е силно ангажирана с представянето на филма "Атлас" на Нетфликс, в който играе.