Бен Афлек е присъствал на партито за гимназиалното завършване на дъщеря си Вайълет без Дженифър Лопес. Случката идва на фона на слуховете, че двамата са разделени и се развеждат.

Актьорът от „Арго“ е изглеждал във видимо мрачно настроение. Това показват снимки, разпространени от Page Six. В този вид е бил забелязан да пристига на празненството за дипломирането на 18-годишната си дъщеря.  

51-годишният Афлек е бил облечен в бежов блейзър, наметнат върху бяла риза, дънки и черни ботуши.

Вайълет, която Афлек има от бившата си съпруга Дженифър Гарнър, получи дипломата си за завършване на гимназията миналата седмица.

Майка й отбеляза този важен етап от образованието на първородното им дете като сподели снимки, на които плаче. 

Снимка: Getty Images

„Кажете ми, че имате дипломирано дете, без да ми казвате, че имате дипломирано дете“, написа шеговито Гарнър към снимките.

Гарнър и Афлек, които се разведоха през 2018 г. след 13 години брак, имат още две деца: Серафина, която е на 15 г., и Самуел - на 12 г.

Актьорът също така е доведен баща на 16-годишните близнаци на Лопес Макс и Еме, които тя има от бившия си съпруг Марк Антъни.

54-годишната певица отсъстваше от празненствата по случай дипломирането на Вайълет - на фона на слуховете, че двамата с Афлек са се разделили и живеят в отделни домове.

Според източници те ще прекратят брака си, след като не са успели да подобрят отношенията си. 

„Бен се чувства така, сякаш последните две години са били само трескав сън. Сега е дошъл на себе си и разбира, че просто няма начин това да проработи“, каза близък до актьора.

Афлек наскоро беше забелязан без сватбения си пръстен и пропусна премиерата на филма на Лопес „Атлас“.

Певицата и носителят на „Оскар“, които бяха сгодени в началото на новото хилядолетие, но впоследствие се разделиха, възобновиха любовния си романс си през 2021 г. Ожениха се в Лас Вегас на следващата година. Какво ли предстои?