.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Румяна Пенева, консултант по личен стил: Аксесоарите правят облеклото

Стела Костадинова | преди 18 седмици
Снимка: Евгений Милов
Как изглеждаме много често определя начина, по който се чувстваме

Румяна Пенева е лъчезарна жена с позитивна енергия. Тя е филолог по образование, но е намерила призванието си в консултирането на всеки, който търси собствения си стил. Наскоро беше публикувана и книгата й, а на 13 юни можете да видите и представянето й.

Тя основава консултантската фирма Coloriten и съветва всеки, който се лута в търсене на визията, която най-много му приляга. Румяна прави и цветови анализ, който цели да намери личната палитра на всекиго.

„Личният стил“ – наръчникът за постигане на хармония между идентичността и стилаКак да се обличаме, за да се изразяваме идентичността си? Отговорът на този въпрос се крие в книгата „Личният стил“

"Това не е суета, а е грижа за себе си" сподели ни Румяна. Как изглеждаме много често определя начина по който се чувстваме. Естествено, когато сме щастливи, започваме да привличаме позитивни събития в живота си. Много от хората, които тя е консултирала, са успели по-късно да се „наместят“ на правилното място в живота.

Румяна Пенева
Снимка: Евгений Милов

Вдъхновение е характеристика не само за Румяна, но и за книгата й „Личният стил“. В 128 страници тя побира информацията, която е нужда на всеки, за да предприеме първата стъпка към себеизразяването чрез облеклото. Синтезираната информация запознава читателите с основните стилове, както и цветовите палитри, към които всеки един човек принадлежи. Физическите характеристики на хората, заедно с излъчването им, са в основата на принадлежността към определен(и) стил(ове).

Чрез определяне на личния ни стил и цветовата си палитра, хората успяват да превърнат дрехите и аксесоарите си в средство за себеизразяване. Така акцентират върху позитивните си черти.

2111907221.jpg
Снимка: Евгений Милов

За да се открием понякога ни е нужна малко помощ, точно тук се включва Румяна. Изгледайте видеото по-горе :)

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите