В края на 20-и епизод Ергенът даде втора роза на Екатерина, която вече имаше цвете от тяхната среща по-рано. Така без надежда да срещнат любовта на остров Родос останаха Мария и Криси.

„Не мога да повярвам, че не чух името си. Все едно губиш почва под краката си. Падаш в бездна, изведнъж изчезва всичко“ – призна украинката Мария.

„Желая ти да откриеш истинската любов и да не се отказваш. Слушай сърцето си. Благодаря ти за всичко!“ – каза Криси на раздяла с Ергенът.

„Не знам от кое повече ме боли. От това, че Алек се отказа от човек, който наистина го обича и е искрен от ден едно. Или че награди с втора роза човека, който аз се опитах да изоблича“ – коментира гримьорката от Варна при напускането на имението.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

„Едва намерих сили да направя тези няколко крачки. Какво да му кажа, по дяволите? Аз съм влюбена в теб, а ти ме отпращаш“ – изумена бе Мария.

Снимка: bTV Media Group

„Пожелавам ти да намериш нещо истинско в този фейк, който остава“ – каза тя на Алек.

Снимка: bTV Media Group


„Сбогом, Мария!“ – бяха последните думи на Ергенът към нея.

Снимка: bTV Media Group

„Много е странно. Ти си влюбена, а той те отхвърля. Трябва да намериш сили да уважиш решението му и да тръгнеш. Не знам кога ще отмине тази болка. Сега разбирам какво означава разбито сърце“ – призна 25-годишната украинка пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Криси?

Криси Евтимова е от Варна и от над 8 години е професионален гримьор, като избира за свой артистичен псевдоним „Gorgeous“. Определя себе си като дисциплиниран човек, а постоянството е нейната главна движеща сила. Криси е човек с изключително силна воля – никога не се отказва от безграничните си цели, за които работи ежедневно, и не отлага нищо за утрешния ден.

Обожава професията си – за нея гримът не е просто работа, а изкуство, което тя, като един истински художник, твори по лицата на хората. Обожава спорта и всеки ден тренира по два пъти. Криси е и човек с огромно въображение, затова предприема смелата крачка да облече смелите си мисли във филмов сценарий. След много безсънни нощи историята е завършена и вече се предлага за реализация на международния пазар.

Коя е Мария?

Мария Чекмарьова е родена в Одеса, Украйна, но от 8 години живее в България. Работи като уеб дизайнер на свободна практика. За нея свободата има огромно значение – една жена трябва да успешна, единствено разполагайки със собствените си средства, независимо дали има партньор до себе си или не. Категорично отказва да живее в „златна клетка“.

Трудно понася лицемери и бързо ги изхвърля от живота си. Не крие, че обича да отстоява мнението си. Има хора, които я намират за студена и високомерна, но тя няма намерение да се доказва пред тях. Мария се интересува от инвестиции, а финансовата грамотност е от изключителна важност за нея.

Снимка: bTV Media Group

Книгата, която я описва най-добре, е „Богат татко, беден татко”, а за неин ментор в живота би избрала именно нейния автор Робърт Кийосаки, който би ѝ дал най-добри съвети в сферата. Задължително нещо за нея е, ставайки сутрин, да научи нещо ново.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg