Криси Евтимова от "Ергенът" 3 отговори на няколко блиц въпроса специално за профилите на романтичното риалити в социалните мрежи.

Би ли дала втори шанс на мъж?
Да. Но ако ме е накарал да се чувствам ненужна, не бих дала.

От кое би се отказала: спорта или гримовете?
От гримовете. Спортът е моят живот от 5-годишна.

Колко дни в годината носиш грим?
Ежедневно.

Снимка: bTV Media Group

Как ще се почувстваш, ако ти предложат роля във филм, но тя не е главната?
Ще дам всичко от себе си, за да стане най-добрата роля.

Опиши мъжа на мечтите си с три думи.
Амбициозен, всеотдаен и търпелив.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
Разбира се.

Снимка: bTV Media Group

Как си представяш сватбата си?
С най-близките ми хора, на плажа.

Най-романтичното нещо, което някой е правил за теб?
Обяснение в любов.

Любима песен?
Young and Beautiful на Лана Дел Рей. 

Коя зодия е Криси и какво последно е търсила в интернет – вижте в цялото интервю тук:

Коя е Криси?
Криси Евтимова е от Варна и от над 8 години е професионален гримьор, като избира за свой артистичен псевдоним „Gorgeous“. Определя себе си като дисциплиниран човек, а постоянството е нейната главна движеща сила. Криси е човек с изключително силна воля – никога не се отказва от безграничните си цели, за които работи ежедневно, и не отлага нищо за утрешния ден.

Обожава професията си – за нея гримът не е просто работа, а изкуство, което тя, като един истински художник, твори по лицата на хората. Обожава спорта и всеки ден тренира по два пъти. Криси е и човек с огромно въображение, затова предприема смелата крачка да облече смелите си мисли във филмов сценарий. След много безсънни нощи историята е завършена и вече се предлага за реализация на международния пазар.

Снимка: bTV Media Group

За себе си Криси твърди, че е човек, който има огромни цели. Според нея сценарият ѝ има абсолютно всички качества да стигне и до Холивуд. Вече води преговори и е на 100% сигурна, че е въпрос на време да го продаде, но при едно условие – тя да изиграе главната роля. Това е нейният филм и според нея тя ще изгради най-добре главната роля. Лентата вече си има и име – „The Price you Pay“. Единственото, което Криси издава за сюжета, е, че главната героиня намира любовта – точно каквото тя се надява да се случи и с нея в „Ергенът“.

Снимка: bTV Media Group

В момента Криси е в такъв етап от живота си, в който търси нещо сериозно – няма намерение повече да се занимава с краткотрайни връзки и иска да открие някого, който да я опознае. В представите ѝ идеалният мъж трябва да има силен характер, защото самата тя притежава такъв. Очаква Алек да бъде сериозен, да има ценности и да я избере така, както тя вече го е избрала за партньор в техния бъдещ романтичен филм „Изборът на розата“.

Снимка: bTV Media Group