Кристина Апългейт сподели за наистина ужасяващо здравословно преживяване, с което се сблъска наскоро, пише "Хелоу".

52-годишната актриса разказа за това по време на гостуването си в подкаста MeSsy с Джейми Лин Сиглър.

Апългейт разкри, че е станала жертва на сериозно хранително отравяне скед консумация на салата, която си е поръчала за вкъщи от ресторант.

По това време тя се е борила също така с COVID-19, след като се е заразила от свой приятел.

Снимка: Getty Images

Актрисата си е направила тест на изпражненията, който е потвърдил, че се е заразила със саповирус и заболяването впследствие я е накарало да се чувства изключително зле.

„Бях толкова замаяна. Бях толкова болна, не можех да ям, не можех да правя нищо“, споделя Апългейт.

Снимка: Getty Images

Актрисата разказа подробно как „в три часа през нощта“ е открила, че плува в собствените си [...] „Не знаех, че се е случило и се опитвах да смени чаршафите си - не е забавно, но това ме отвежда до следващата точка в разговора ни: нося памперси", споделя тя.

По-рано Кристина призна, че заради нейната диагноза - множествена склероза, тя често не може да стигне до тоалетната навреме и затова носи памперси за възрастни, дори когато не е засегната от някакво хранително натравяне.

„Памперсите за възрастни обикновено са розови“, каза Джейми Лин Сиглър. Обикновено имат някаква панделка или флорален дизайн около тазовата област. И честно казано, Кристина и аз сме говорили за това - ако си сложите памперс за възрастни, няма как да се чувствате секси."

„Никога няма да си сложиш нещо подобно и да си кажеш „Готова съм за деня“... Това е нещо, което трябва да носите, защото тялото ви не функционира правилно", допълва тя.