39-то издание на наградите Film Independent Spirit събра много звезди на червения килим. Празненствата започнаха с оживен неделен следобед в Санта Моника.

Тази годишна среща, която следваше наградите на Гилдията на филмовите актьори, се завърна с впечатляващ набор от таланти и невероятни тоалети. По традиция проследяваме не само кои са били най-талантливите като професионална изява, но и кои звезди блестяха с особено очарователни тоалети. 

Джесика Частейн

Джесика Частейн привлече вниманието с тъмносиня рокля, с А-образна кройка, или както още се нарича тип русалка. Роклята беше богато украсена с рязани детайли и флорални мотиви. 

Снимка: Getty Images

Натали Портман

Нейното появяване също беше забележително. Акърисата беше избрала смела червена мини пола и изрязано сако, украсено с триизмерни рози. Това определено беше тоалет, който се отличаваше предивд естеството на вечерта.

Снимка: Getty Images

Ан ХатауейАн Хатауей беше истинска звезда с бляскав, бял гащеризон с пайети. Актрисата бе избрала сребърни украшения, които да кореспондират на основните н'анси на аутфита й. 

Снимка: Getty Images

Лили Гладстон
Актристата се открои в рокля с бронзови и черни елементи с племенен принт. Косата ѝ беше вдигната нагоре, което придаде на излъчването й на събитието още по-голяма изтънченост и културна дълбочина.

Снимка: Getty Images

Анна Кендрик

Един по-различен тоалет с повече цветове, което за червения килим определено е проява на смелост. Анна заложи на елегантност в розова рокля с флорални елементи и дръзко дълбоко деколте. А всичко това допълни с червени токчета с каишки.

Снимка: Getty Images