25-годишната Мария Чекмарьова от "Ергенът" 3 отговори на няколко блиц въпроса специално за профилите на романтичното риалити в социалните мрежи.

Какво те изкарва от нерви?
Безотговорните хора.

Опиши мъжа на мечтите си с три думи.
Уверен, успешен и смел.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
Да, вярвам.

Какъв е твоят „език на любовта“?
Действия и подаръци.

Как си представяш сватбата си?
Много обикновена, някъде на Малдивите. Ще съм с много красива рокля от Vera Wang.

Най-романтичното нещо, което някой е правил за теб?
Огромен букет от рози на мотор, след което се возих на този мотор.

Най-лудото нещо, което си правила?
Веднъж бях ядосана и стрелях с пистолет.

Коя зодия е Мария и какво първо впечатление оставя у хората – вижте в цялото интервю тук:

Коя е Мария?
Мария Чекмарьова е родена в Одеса, Украйна, но от 8 години живее в България. Работи като уеб дизайнер на свободна практика. За нея свободата има огромно значение – една жена трябва да успешна, единствено разполагайки със собствените си средства, независимо дали има партньор до себе си или не. Категорично отказва да живее в „златна клетка“.

Трудно понася лицемери и бързо ги изхвърля от живота си. Не крие, че обича да отстоява мнението си. Има хора, които я намират за студена и високомерна, но тя няма намерение да се доказва пред тях. Мария се интересува от инвестиции, а финансовата грамотност е от изключителна важност за нея.

Книгата, която я описва най-добре, е „Богат татко, беден татко”, а за неин ментор в живота би избрала именно нейния автор Робърт Кийосаки, който би ѝ дал най-добри съвети в сферата. Задължително нещо за нея е, ставайки сутрин, да научи нещо ново.

Един мъж със сигурност може да спечели Мария единствено ако думите съвпадат с действията му. За нея е важно той да има принципи и да ги спазва, а на пиедестал поставя честността между двамата партньори. Към Мария любимият трябва да се отнася с уважение, да я боготвори и да „говори“ на нейния „език на любовта“. Намира се за невероятна, умна и красива и се води от принципа: „Давай това, което получаваш“.