Алисия стана блондинка и обяви новата си визия с краткото „Hi, blondie“.

Новите снимки предизвикаха голямо вълнение сред нейните 355 000 последователи в Инстаграм. Кадрите имат вече над 11 000 харесвания.

Софи Маринова изрази одобрението си чрез четири сърчица, докато други са критични и написаха „Късата коса не е секси“, както и „Дано да е перука, че се състари така“.

„Хора, вие полудяхте ли бе!?! Прекрасна е с тази прическа и русото много й отива. 1000 пъти по-секси е и така прилича много на Дженифър Лопес“ – пише потребителка на социалната мрежа, а друга добавя „Руса си номер едно, супер свежа си така. Спомням си едно време точно се боядиса руса и в този период направи едни от най-големите и вечни хитове. Аз лично съм на мнение, че русото е твоят цвят. На нас жените си ни трябват такива резки промени“.

Не липсват и опити за обобщение на дискусията.
„И кой ви пита дали е хубава и дали й отива русото? Възпитаните хора не коментират, без да ги питат! На една жена не се казва, че е дебела, че не е хубава и т.н…. Но няма как да знаете!!!“ – коментира последователка на певицата.

41-годишната певица, чието истинско име е Ася Дойчева, е родом от Ихтиман. Нейният първи албум „Сини нощи“ излезе през 2002 г.

На новите кадри тя е отбелязала, че се намира в Дубай, а ние ще припомним, че тя посрещна 2024 г. на Малдивите, откъдето написа „Нищо не може да ни зареди така, както го прави природата. Пазете я!“.

Снимка: Instagram.com/alisiaofficial_

На Малдивите Алисия бе в компанията на 16-годишния си син Валери Божинов-младши и неговата приятелка Ивет Кочова.

Снимки от Малдивите, както и детайли за мнимия годеж между Валери и Ивет, можете да видите тук:

На 9 май Алисия ще участва като гост в големия концерт на Тони Стораро в София.

 

Одобрявате ли новата прическа на Алисия?