След близо два месеца в „Dancing Stars“ дамите в безкомпромисното жури на танцувалното шоу по bTV - Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова – Папкала - показаха не по-малко забележителни визии от самите участници на сцената. Припомнете си някои от блестящите им тоалети по време на епизодите досега и не пропускайте да гласувате в нашата анкета за фаворитката си!

Илиана Раева

ИЛИАНА РАЕВА

Илиана Раева е президент на Българската федерация по художествена гимнастика, една от най-успешните спортни федерации в България.

Под нейно ръководство “диамантите” на България спечелиха исторически златен медал за българската художествена гимнастика от Олимпиадата в Токио, както и множество медали от световни и европейски първенства.

Галена Великова
Снимка: Dancing Stars Bulgaria

ГАЛЕНА ВЕЛИКОВА

Галена Великова е дипломиран юрист и доктор по танцова терапия и преподавател по стандартни и латино танци.

ФРАНЦИСКА ЙОРДАНОВА - ПАПКАЛА

От 2000 г. Франциска Йорданова - Папкала е основател, съсобственик, президент и изпълнителен директор на група от 10 танцови школи "Galena's Dance Academies" в Гърция и Кипър. През 2023 г. става президент на „Асоциация за изучаване и развитие на танцовата терапия в Гърция“.

Франциска Йорданова – Папкала

Франциска е 15-кратен републикански шампион по спортни танци на България, финалистка на Европейското първенство за професионалисти по стандартни танци и финалистка в престижното състезание Blackpool Dance Festival.

Завършва 10-та на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и е трикратен шампион при професионалистите в Полша.

Коя от дамите в журито на "Dancing Stars" бе с най-интересни тоалети досега? Гласувайте в анкетата ни по-долу!

 

Коя от дамите в журито на "Dancing Stars" бе с най-интересни тоалети досега?