Ноември е към своя край. Месецът в Ladyzone.bg беше пъстър като есента навън. Какво по-хубаво от това да отпразнуваме рождения си ден в компанията на прекрасни вдъхновяващи дами - борбени професионалнисти, грижовни майка и нежни половинки. Всеки ден намираме вдъхновение в тях. Надяваме се и вие, нашите читатели, да сте успели да откриете поне частица от себе си в тези срещи и разговори.

Снимка: Евгений Милов

Месецът може да си отива, но вдъхновението остава. Пожелаваме ви да не спирате да го търсите и намирате във всеки един ден от годината.

На прекрасната актриса Радина Кърджилова се пада честта да духне свещичките на тортата за 11-ия ни рожден. В нейно лице ние припознахме посланието и мисията на Ladyzone.bg, а върху него талантливата Борислава Караджова нарисува специална илюстрация за нас. Интерпретациите на картинката оставихме на нашите гостенки и на вас, нашите читатели.

Радина припозна себе си в нарисуваната дама и нейната женска Вселена. За актрисата илюстрацията олицетворява една жена, която може абсолютно всичко и която не спира да вдъхновява. Тя би озаглавила картинката “Ние сме вдъхновителки, повелителки и можем всичко”, а чувството да я изрисуват на лицето й тя сравнява с удоволствието от това някой художник да рисува върху тялото й.

Снимка: Евгений Милов

Актрисата ни гостува в компанията на малкия си син - Йоан. Което напълно отговоря на споделеното, че намира вдъхновение в семейството си, най-вече в децата. Радина споделя, че майка й не е просто родител, а неин най-добър приятел и пример. Това е човекът, който й помага, дава й опора, не спира да зарежда околните с енергията и на когото иска да прилича.

Заедно с половинката й - актьора Деян Донков, се радват на семейна идилия вкъщи с двамата им синове - 5-годишния Христо и 8-месечния Йоан. Докато Радина говори за майчинството и как я е променило, в очите й се чете колко щастлива я прави тази женска роля - на майка.

“Майчинството ме одухотвори, направи ме по-щастлива, по-спокойна и по-мека като характер.”

Радина и Деян поверяват грижите за децата на детегледачка, докато двамата репетират в "Театър 199" пиесата “Нирвана”, чиято премиера през е декември. Следобедите прекарват двамата с децата, само във вечерите, в които имат представления, идват на помощ родителите на Радина.

“Усмихнати, добри, чувствителни” - така актрисата определя децата си.

“В началото, когато се появи Йоан, Христо беше много раздразнителен. Въобще не знаеше какво се случва. Плачеше за абсолютно безпричинни неща. Но впоследствие започна да го приема, в момента спят даже на едно легло, което е много умилително да го гледаш.” разказва Радина.

Деян е прекрасен и всеотдаен татко по думите на Радина. Радва се, че точно той е неин партньор и баща на децата й. При тях у дома няма добро и лошо ченге, успяват заедно да си разпределят грижите и възпитанието на децата.

Оказва се, че актрисата почти не е спирала да работи дори и по време на бременността. Отсъствала е само 2 месеца от сцената. В момента играе две представления в Народния театър, възстановява стари спектакли и й предстоят премиери на постановки.

“Много е особено, когато гледаш публиката и всичко е притихнало и хората са с маски и не можеш да видиш лицата им и реакциите им, не можеш да ги усетиш. Обстоятелствата са такива, че някак си не можеш напълно да усетиш цялата тази емоция и душевна храна, която ти носи театъра” - споделя Радина за работата в тези особени времена.

Мечтана роля за нея си остава госпожица Юлия на Стриндберг, но смята, че вече е доста голяма за нея. Всеки персонаж, който й се възлага, Радина изучава и подготвя с интерес.

Скоро ще можем да я видим и на големия екран във филма “Анна”. Актрисата успя само да ни сподели, че се разказва за една разследваща журналистка, тепърва предстои да се разкрият подробностите около него.

“Търпелива, обичаща и всеотдайна” - така описва себе си Радина.

Снимка: Евгений Милов

Мечтая си децата ми да могат да се развиват тук в България, да не мисля в бъдеще да ги пращам в чужбина. Мечтая си за по-чист въздух, мечтая си за силна и здрава политика и си мечтая семейството ми да е здраво.”

Какво още ни разказа Радина гледайте видеото или слушайте във Спотифай.

  • Теодора Иванова - Додо: Не се сравнявайте с другите. Всеки от нас е различен и това му е хубавото
  • Ирина Тенчева: Успях да изградя живот, в който има обич и смисъл
  • Славена Вътова: На празниците настава голяма еуфория у дома, брашно се сипе от тавана
  • Спечели чанта и бонбони с игра в Ladyzone.bg
  • Прея: Женствеността в себе си стимулирам с приятни аромати, хубави материи и танци
  • Актрисата Евелин Костова: Хващала съм се да пържа кюфтета по букли
  • Хепи Ванче: Иска ми се да имам мое семейство
  • Ива Екимова: Аз съм момиче на късмета, което се превърна в жена с късмет
  • Флорина Иванова: За да постигне успехи, човек трябва да има силна мечта, която да го дърпа в трудните моменти
  • Мария Жекова: Аз съм жена дете - нося в себе си радостта от малките неща