„След мене ще гори пожар, в тебе ще гори пожар – не си играй!“, категорично заявява Прея. Широко усмихната и зареждаща хората около себе си с енергия, тя е певица, която се стреми да бъде най-добрата версия на себе си. От началото на годината Прея е вокалист на бенда в „Шоуто на Николас Цитиридис“, където внася цвят и енергия със своето присъствие. Наскоро тя представи и новото си EP, озаглавено „ENERGY“. Активист е и за правата на композитори и автори на българска музика. Зад гърба си има титлата „Жена на годината“ на списание „Grazia“ в категория „Музика“ за 2019-а. По повод 11-ия рожден ден на Ladyzone.bg днес тя отговаря на нашите въпроси.

Снимка: Личен архив

Прея, какво те вдъхновява - не само като артист, но и като жена - в ежедневието?
Буквално всичко е способно да ме вдъхнови. Научила съм се във всяка ситуация и във всеки детайл да намирам нещо, което да мога да си взема и да ме обогати. Конкретно женствеността в себе си стимулирам като се обграждам с приятни аромати, с хубави материи, когато танцувам и когато подсилвам способността си да получавам.

Коя жена намираш за вдъхновяваща и защо? От кого взимаш пример?
Вдъхновявам се от жени, които са в контрол на живота си, които си поставят цели и ги довеждат до благоприятен резултат, без значение какви и колко големи са те.

Как ти вдъхновяваш своите слушатели, какъв личен пример им даваш? Какво е твоето послание като артист изпълнител и като човек с влияние в социалните мрежи?
Надявам се да успявам да вдъхновявам последователите си да бъдат толерантни, както към останалите, така и към самите себе си. Да се обичат и уважават каквито са, но и същевременно да се стремят към най-добрата своя версия.

Широката ти и топла усмивка не остава незабелязана. Как успяваш винаги да си толкова лъчезарна?
О, аз съм изключително емоционална и букетът ми от настроения е доста разнообразен, но се старая през по-голямата част от времето да бъда позитивна, да. И като казвам “старая” наистина имам предвид, че полагам целенасочени усилия в тази посока. Силно вярвам, че ние сме това, което правим и мислим през повечето време, така че се стремя да се обграждам с позитивни хора, влияния, и идеи. Редовно изразявам благодарността си за всички блага, които имам - малки и големи. И така, като се фокусирам върху хубавото, то става повече и повече.

Не спираш да работиш, кои са проектите на дневен ред?
След като скоро издадох втория си студиен албум „ENERGY“, съм съсредоточена върху създаването на следващия, с който смятам да изненадам дори и себе си. Освен с музикалните задачи съм се заела и с още две креативни предизвикателства, които до броени месеци ще споделя с публиката, а през това време, разбира се, ще се виждаме всеки делничен ден в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Погледни илюстрацията, която направи Борислава Караджова специално за рождения ден на Ladyzone.bg. Каква е първата ти асоциация, като я погледнеш?
Днешната жена.

Снимка: Борислава Караджова

Откриваш ли себе си в нея? Какво би добавила към нея?
Откривам се и още как. В моя конкретен случай бих добавила и нещо музикално, например китара, както и една готварска печка, която освен че ще кореспондира абсолютно акуратно с моя персонаж, но и ще вкара доза провокация в илюстрацията, задавайки въпроса “Доколко Днешната Жена е различна от Жената Преди?”.

Какво име би й дала?
MultitasQUEEN.

Какво ще пожелаеш на читателите на ladyzone.bg по повод нашия рожден ден?
Да виждат красотата навсякъде около себе си и нека заедно създаваме още и още.

  • Теодора Иванова - Додо: Не се сравнявайте с другите. Всеки от нас е различен и това му е хубавото
  • Радина Кърджилова: Мислим си за още едно дете. Вдъхновяващо е да имаш голямо семейство
  • Ирина Тенчева: Успях да изградя живот, в който има обич и смисъл
  • Славена Вътова: На празниците настава голяма еуфория у дома, брашно се сипе от тавана
  • Спечели чанта и бонбони с игра в Ladyzone.bg
  • Актрисата Евелин Костова: Хващала съм се да пържа кюфтета по букли
  • Хепи Ванче: Иска ми се да имам мое семейство
  • Ива Екимова: Аз съм момиче на късмета, което се превърна в жена с късмет
  • Флорина Иванова: За да постигне успехи, човек трябва да има силна мечта, която да го дърпа в трудните моменти
  • Мария Жекова: Аз съм жена дете - нося в себе си радостта от малките неща