.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да бъдеш веган – една по-различна гледна точка

LadyZone.bg | преди 8 години
Да бъдеш веган – една по-различна гледна точка
Все повече хора избират да бъдат вегетарианци не само като хранене, но и като начин на живот. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Защо милиони хора по света избират да постят целогодишно

Ако поне веднъж сте опитвали да спазвате християнските пости, сигурно имате известна представа какво е да си веган. Но освен, че не ядат месо, птици, мляко, яйца, мед и други животински продукти, веганите спазват и още няколко правила. Обикновено не носят кожа, велур, вълна и коприна, защото това са материали, получени от животни или насекоми. Също така не използват козметични продукти, тествани върху животни или съдържащи животински съставки. Вместо това веганите избират между стотици храни, дрехи и тоалетни принадлежности, които са изцяло с неживотински произход. Част от тях се предлагат вече и в България.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?