Малко след като Меган се запознава с Хари и двамата стават двойка през 2017 година, тя пътува до Индия, където прекарва страхотна седмица заедно с млади момичета, за да ги вдъхновява да учат и да се развиват.

Още преди да стане част от британското кралско семейство, Меган участва в множество благотворителни организации и събития, изнася речи и вдъхновява хиляди жени по света, защитавайки правата им. Като изявена феминистка и този път Меган се включва в инициативата на международната благотворителна организация Wolrd Vision в Делхи, за която работи в продължение на 2 години, докато още се снима в сериала „Костюмари“.

А видеото, което досега никой не беше виждал, показва сладки кадри от престоя й в Индия. Меган получава т.нар. бинди – червена точка, която се носи в центъра на челото от повечето индийки.

Една от целите на пътуването била Маркъл да научи повече за стигмата около менструацията
и липсата на достъп до подходящи санитарни условия за младите момичета в Индия.

Затова във видеото херцогинята на Съсекс, каквато е титлата й в момента като съпруга на принц Хари, казва, че записванията в конкретното училище са се увеличили три пъти, след като са били построени тоалетни.

Освен това бъдещата майка сади цветя с млади индийки, облича характерното за страната сари и гледа традиционни танци. Вижте всичко това и още във видеото горе.