Не всеки от нас би се зарадвал на цветя, бонбони и сърчица, които точно на Свети Валентин са най-обичайната гледка, която можем да видим. Някои от зодиите харесват екстравагантни подаръци, а други залагат на страст и ум. Вижте как можете да направите изненада на всеки от зодиакалните знаци.

Овен
Овните са оптимисти и романтици. Това автоматично означава, че няма да е никак трудно да бъдат изненадани и настроени на романтична вълна. Купувайки им най-големите клишета за подаръци и изненади няма да сбъркате – рози или шоколадови бонбони ще свършат чудесна работа.

Снимка: iStock

Телец
Водени от планетата на любовта Венера, Телците имат изискан вкус към гурме храните и подбраните изненади. Със сигурност ще представлява голямо предизвикателство да кажат „уау“ на каквото и да е, защото несъмнено знаят всички добри ресторанти и изискани магазини за подаръци. Затова най-доброто, което може да направите, е да оставите те да изберат ресторанта или хотела за спа почивка, както и менюто. Ако купувате шоколад – нека е скъп и с послание.

Близнаци
Изобщо няма да е лесно да накарате Близнаците да се почувстват специални в Деня на влюбените. Те обичат свободата, както и това да чувстват, че до себе си имат умен и проницателен партньор, който може да избяга от всички романтични клишета. Ако сте запланували вечеря, нека тя се случи, но след нея заведете Близнаците на нещо неочаквано – разходка из града например. Те винаги ще се зарадват на стойностен филм или книга като подарък.

Рак
Раците са романтици и носталгични натури до мозъка на костите. Новините са добри, за всички, които имат Рак за партньор, защото няма да представлява особена трудност да ги разчувствате – вашите чувства + рачешки емоции + щипка носталгия са перфектната рецепта за Свети Валентин. Сълзлива романтична комедия ше свърши цялата работа – за предпочитане у дома, за да можете да се разчувствате на спокойствие.

Лъв
Като цар на зодиака, Лъвът изисква да бъде третиран точно като такъв – кралска особа. Подаръците за него трябва да бъдат специални, но, ако не разполагате с много средства, за да се сдобиете със скъп и изискан подарък или изненада, тогава помислете за такава, която наистина не е очаквал.

Дева
Девите тази година определено са представителите на зодиака, които са настроени най-романтично за Свети Валентин. Ако връзката ви с Дева е в напраднал стадий и сте преминали периода на опознаването, може да я сюрпризирате с нещо екстравагантно като хрумка. Ако ли пък сте в период на влюбване и задълбочаване на чувствата, то изберете нещо стандартно, за да се застраховате от евентуална грешка.