Двамата са най-харизматичната и вдъхновяваща фитнес двойка в интернет пространството. Радостин Кузманов е онлайн фитнес треньор, мотиватор, инфлуенсър и създател на бранд за спортно и фитнес облекло. Ива Друмева споделя тренировки и съвети за топ форма в своя женски фитнес канал, като е и (най-скъпото) рекламно лице на линията на своя любим. В момента освен всичко друго те усилено търсят място за своята сватба, като обещават да споделят моменти от нея и с последователите си.

Повече детайли те споделиха специално за LadyZone.bg.

Ива: Предложението за брак се случи на 28.08.2020 г. Точно на моя 20-ти рожден ден. До последно Радостин не ми казваше къде ще празнуваме и само каза, че той се е погрижил за абсолютно всичко. В деня преди 28-и тръгнахме от Бургас за Казанлък. Беше ми странно какво точно ще правим там и по пътя започнах да си мисля, че ще скачаме от самолет и се бях притеснила, защото ме беше страх (смее се). Когато пристигнахме, Ради ми каза, че утре трябва да станем в 5:00 часа, за да ми покаже изненадата, която е приготвил. Честно да си призная, мина ми през ума, че може би ще ми предложи брак, но не очаквах, че ще бъде точно на рождения ми ден. Когато се събудихме, започнахме да се приготвяме. Очите ми бяха завързани, докато пътувахме до мястото. Имахме и шофьор дотам, който се беше погрижил за много голяма част от изненадата. Когато пристигнахме, ми развързаха очите и вече се бяхме озовали на балон. Бях много изненадана и не знаех как да реагирам, но бях щастлива!

Снимка: Личен архив

Издигнахме се в небето над красивия язовир Копринка. Летяхме около 30 минути. Тотално бях забравила да мисля дали ще има предложение, понеже много се вълнувах от това, че летим на такава височина. Малко преди да започнем да се снишаваме, Радостин отправи към мен едно послание, което ще помня винаги. Сърчицето ми започна да тупти толкова силно още когато започна да изговаря думите: "Така бих искал завинаги да полетим заедно в това приключение, наречено живот"! Беше незабравимо преживяване и най-изумителното нещо, което някой е правил някога за мен. Определено любимият ми рожден ден!

Никога не съм си мислила, че предложението за брак към мен ще бъде организирано толкова перфектно. Беше вълшебно, пожелавам на всяка дама да изпита това чувство!

Снимка: Личен архивРадостин: До последно бях напрегнат и през цялото време на полета си повтарях на ум думите, които исках да кажа на Ива. И за мен лично този 30-минутен полет сякаш беше в рамките на 2 минути. Притеснявах се да започна с предложението, тъй като между нас имаше пилот. Самото предложение отправих буквално в последния момент, когато пилотът ми даде знак, че трябва да се спускаме надолу и не ми остава време. Също така се притеснявах, тъй като осъзнавах важността на думите, които бях на път да кажа и това, че тази стъпка ще промени живота и на двама ни коренно.

Снимка: Личен архив

Колко време отне подготовката?
Започна по-сериозно един месец преди датата на предложението. Преди това само сформирах идеята в главата си - как бих искал да изглежда всичко това. Въпреки краткия срок, всичко се получи повече от страхотно, но моят съвет към мъжете е да подготвят изненадата от по-рано, защото не винаги нещата протичат по план. Справих се и с помощ от по-голямата ми сестра и майка ми.

Пръстенът пасна ли идеално?
Когато бяхме горе във въздуха и опитахме да сложим пръстена, не успяхме да го направим, тъй като пръстите на Ива се бяха подули от високото налягане, но аз не бях помислил за това, когато го купувах... След като кацнахме, успяхме да го сложим и когато се върнахме в Бургас, отидохме да го разширят малко, за да пасне перфектно.

Снимка: Личен архив

На кого съобщихте първо новината?
Ива: Държахме първо да съобщим на родителите си, преди да публикуваме в социалните мрежи. Родителите на Ради знаеха, разбира се, преди това, но моите родители си бяха изненадани и много се зарадваха. Дори баща ми започна да подсмърча по телефона от щастие!

Колко по-рано обсъждахте, че сте готови за тази стъпка?
Около година. Дори сме си говорили много за това как искаме да изглежда сватбата ни.

Кога всеки от вас осъзна, че е намерил човека, с когото иска да прекара живота си?
Радостин: Аз разбрах, че искам да прекарам живота си с Ива, когато бях изпаднал в труден момент и преживях много предателства и загуби. Тя беше от малкото хора, които останаха до мен и бяха моя опора.
Ива: Малко след началото на нашата връзка. Още когато се върна от Дания през лятото на 2018 година и дойде до Бургас заради мен, за да се сближим.

Снимка: Личен архив

Какво най-много обичате един в друг?
Радостин: Това, че е грижовна, подкрепяща и в същото време вразумяваща ме, когато съм на път да направя някоя глупост. Харесвам това, че обръща внимание на детайлите и че винаги мисли за двама ни.
Ива: Че се раздава за всичко, което прави, че винаги ме разсмива, мотивира и подкрепя да продължавам да правя това, което обичам! Също е и много романтичен, с което още в началото ме спечели до голяма степен.

Как си представяте идеалната сватба?
Искаме сватбата ни да бъде през тази година, по-конкретно в началото на лятото. Вече сме започнали с някои основни стъпки по организацията. Със сигурност искаме да споделим преживяването от нашата сватба с нашите последователи, за да може и те да изпитат този толкова прекрасен момент!

Тук може да видите цялото предложение на Ради към Ива: 

  • Любов по ноти: Калоян Димитров-Балан се сгоди за своята муза Надежда (ВИДЕО)
  • Как Митко сложи годежния пръстен за Светла в шоколадово яйце
  • Как един шумен часовник вдъхнови Синди Лоупър за песента "Time After Time"
  • Да получиш предложение за брак на Нова Година - след уволнение от работа и без пари за празнуване
  • Тайната любов между Марша Хънт и Мик Джагър, родила песента "Brown Sugar"
  • Как супермоделите на 80-те вдъхновиха Били Джоел за парчето "Uptown Girl"
  • Как Уитни Хюстън превърна "I Will Always Love You" в най-великата любовна песен на всички времена
  • Как Луи предложи брак на русенката Рая на тяхното парче земя в Коста Рика
  • Как Мис Вселена 2015 получи предложение за брак пред Болшой театър от футболиста Георги Костадинов
  • Как Фил Колинс опита да си върне Андреа Берторели с "Against All Odds (Take a Look at Me Now)"