Скъпи приятели, дойде време и ние да направим равносметка, която да споделим с вас. 2021 година е специална за всички от Ladyzone.bg. През юни стартира нашият видеоподкаст “Малки разговори”. Всяка сряда ви срещаме с различни гости по актуални теми. Освен че може да гледате най-добрите моменти от срещите на видео, може да слушате целите разговори в сайта или в Спотифай.

Музиканти, актьори, писатели, журналисти, спортисти, инфлуенсъри гостуват в “Малки разговори”. Говорим си за семейство, любов, литература, музика, кино, театър, мода, пътувания и какво ли още не. Срещите ни са вълнуващи, емоционални и вдъхновяващи. Гостите ни допуснаха в личния си свят, някои ни показаха сълзите си, други споделиха най-съкровените си мечти. 

“Малки разговори” ни пренесе и на музикалния фестивал EXIT в Сърбия и в магазините за втора употреба с практични съвети как да пазаруваме там. 

Месеците се изтъркулиха неусетно, а след всеки нов разговор в подкаста ние се чувстваме по-богати на емоции и с нетърпение чакаме следващата среща. Тук ви припомняме част от хората, които застанаха пред камерата на оператора ни Евгений Милов и отвориха сърцата си в разговорите с водещите Стефани Филева, Станчо Станчев, Иван Черешарски и Павел Минчев.

Евгения Джаферович, която познаваме още от участието й в Survivor, а днес е един от най-известните български инфлуенсъри, ни разказа за естетичните интервенции, на които се е подлагала.

 С актрисата Даяна Ханджиева говорихме за другата страна на монетата - естествената красота и как да се съхранява тя днес. “Предпочитам да си остана с малките несъвършенства, отколкото да стана перфектна кукла Барби без тази душа, която природата ти е дала”, сподели Даяна. 

С писателя Захари Карабашлиев дискутирахме ролята на книгите в ранна детска възраст и литературните фестивали през лятото.

Певицата Михаела Филева пък ни представи албумът й “Ин и Ян”, който излезе през тази година и ни разказа за ролята на майка си в нейния живот: “Много ми е важно да съм еманципирана, самостоятелна, с всичко да се оправям сама. Възпитана съм от много силна жена и примерът ми винаги е бил, че без значение какъв е полът ти, можеш да се справиш сам с всичко.” 

В разгара на лятото решихме да потърсим съвети за пътувания из страната от влогъра и бъдещ режисьор Крис Захариев, който ни показа как можем да се изгубим нарочно. 

“Има нещо много интересно в това да имаш някаква посока (...) От моя личен опит най-страхотните ми пътувания са били тези, при които не всичко е било ясно и планирано”, казва Крис. 

Вече порасналата певица Крисия, която през 2015 г. доведе детската Евровизия в България, се завърна в Музикалното училище в София с нови проекти.  “Искам да разкажа за тежестта в живота, това, което е от другата страна на усмивката” - сподели ни тогава Крисия, която подготвя нова песен. 

Най-младата инфлуенсърка в България - 17-годишната Ерика Думбова - ни даде съвети как да се предпазим от опасностите, които крие интернет. 

Двамата водещи на “Гласът на България” Иван Тишев и Алекс Петканова разказаха повече за преживяното зад кулисите на музикалната напредвара и за живота им извън прожекторите и социалните мрежи. 

“Габриел е страхотно дете. Благодарна съм, че е избрал да се роди точно в нашето семейство и да избере мен за майка… Мислиш си, че имаш един щит, и знаеш своите слаби страни, и тогава идва детето ти. И осъзнаваш, че това ти е слабото място“, сподели през сълзи Алекс.

А Иван разкри, че има жена до себе си, но иска тази част от живота му да бъде под светлината на прожекторите.

С актьорите Филип Буков и Ралица Стоянова освен за магията на театъра и киното, говорихме и за сълзите, и за страховете в живота. 

“Страхът ми е да не остана инвалид. Смятам, че ако нещо се случи, по-добре да не оживея отколкото да съм парализиран. Това може би за всеки спортист, пък и обикновен човек, е най-големият страх“ - разкри пред нас чаровният Филип. 

За 11-ия рожден ден на Ladyzone.bg открихме вдъхновението в не една или две дами, но истинско удоволствие за нас беше гостуванетоа на актрисата Радина Кърджилова, която беше в компанията на малкия си син Йоан. Радина ни разказа за сплотеното си семейство и как майчинството я е одухотворило.

MasterChef на България за 2020-а Мария Жекова пък ни показа животът на съвременно момиче извън града и силната й връзка с природата.

Актрисата Евелин Костова ни заведе зад кулисите на “България търси талант” и “Съни бийч 2”.

Джаз примата Камелия Тодорова сподели с нас житейския си опит, дългогодишната си музикална кариера и живота и извън България.

Малко преди прощалния бенефис на “Златните момичета” капитанът на националния отбор по художествена гимнастика - Симона Дянкова дойде на гости в нашия видео подкаст, където тя разказа за живота в залата, момичетата и любовта.

С модната блогърка Денина Мартин си говорихме за стила, а в последното интервю за тази година лъчезарната Гери Турийска пожела на всички „Да започнем да живеем в старото нормално“. 

На всички гости благодарим за прекрасните срещи и за възможността да ги споделим.

Скъпи приятели, с обзора на най-емблематичните моменти от “Малки разговори” искаме да ви пожелаем весело посрещане на Новата Година (гледайте видеото в началото - б.а.). Бъдете здрави и щастливи! А догодина бъдете отново с нас, подготвили сме ви много интересни и вълнуващи срещи. Следете ни!

Снимка: Евгений Милов