Знаете ли, че...

Златният чичо Оскар тежи 3.85 килограма, а 24-каратовият грамофон на наградите "Грами" – 2.38 килограма. Тези две масивни статуетки отиват само на най-масивните таланти в киното и музиката. Никъде обаче не е казано, че този талант трябва задължително да е натъпкан в 50-килограмови дългокраки талантоносители. Кой слаботелесен мозък и в кой точно момент е решил, че, за да успееш на големия екран или на голямата сцена, трябва визуално да заемаш не повече от 1% от него/нея, не е ясно... Факт е обаче, че това широко разпространено не-умно схващане от десетилетия разстила паласките си по света, създавайки комплекси сред прохождащите млади артисти и обезобразявайки застаряващите.

Какво Тайра Банкс мисли за диетите>>>

Диети, операции, депресии и произтичащите от тях проблеми с алкохола и дрогата съпътстват звездните истории на не малко паднали звезди. А истината през цялото време е една – камерата може и добавя 2 килограма, но на никого не му пука дали те отиват при още 10 други излишни, когато и талантът ви не може да се побере на кантара.

Представяме ви пет красиви и способни дами, които доказват, че можеш да се сдобиеш със звезда на Алеята на славата и без красивия иначе фаянс по корема.