Виктория, която напусна риалитито на последната церемония, гостува със своя най-добър приятел в „Преди обед“ по bTV.

Уиски е домашният любимец на Виктория, който стои неотлъчно до нея след напускането й на предаването.

Участничката в „Ергенът“ определя себе си като честен и искрен човек, който не съжалява за постъпките си в предаването.

Снимка: bTV Media Group

Виктория коментира откровено скандала за участието на Габи в риалитито. Скандалът променя живота й след напускането на предаването.

От понеделник (22 април) Виктория вече няма да бъде част от екипа на Българския футболен съюз.

„Инициативата за прекратяване на договора е изцяло на БФС“, призна Виктория в ефира на bTV. „Разтрогнахме се, както се казва на футболен мач“, обясни тя.

Снимка: bTV Media Group

„От днес има и подадена молба в Районния съд на София за прекратяването на договора“, добави участничката в романтичното риалити.

Мотивът за отстраняването й от работното място е участието й в „Ергенът“. „Уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво“, обясни Виктория. „Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподпише договорът“, добави тя. „Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС“, призна Виктория.

„Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо“, призна участничката в риалитито.

„В национален ефир заявявам, че аз не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа“, подчерта Виктория. Тя направи подобно обръщение към, хората, коментиращи по-тъмния тон на кожата й. „Да, това ме засегна повече, защото така ти обиждаш много хора от нашата нация“, призна Виктория.

Какво още сподели Виктория - вижте във видеото!