Няма жена на този свят, която да не е била предавана... от друга. Някои женски приятелства приличат по- скоро на змиярник. Съскате си заедно срещу някоя, а после - една срещу друга.

Бъдете внимателни какво споделяте с така наречените си приятелки, защото тайните, които им казвате, могат да се обърнат срещу вас и дори да ви костват кариерата или личния живот. Защото освен известните златотърскачки, има и такива, които търсят и богати приятелки.

Истинското приятелсво е когато двете се радвате на успехите си и никога не завиждате. Давате си искрени съвети и никога не унижавате или предавате вашата приятелка. Пазите искрено тайните й и не допускате никоя друга да я замести.

За съжаление съществуват и други видове "приятелство". Например, поради лични облаги. Вие сте успешна, красива, познавате много хора, имате контакти и хубава репутация. Искат ви за своя приятелка, за да навлязат и те в тези среди, да им уредите работа и запознанства. Внимавайте, защото такива жени могат да ви сринат репутацията бързо с клевети по ваш адрес и бързо да заемат мястото и позицията ви.