Имате връзка с приятен мъж, но понякога в съзнанието ви се прокрадват съмненията дали той е точният човек. Има 7 основни признака, които могат да ви ориентират дали в момента напразно си губите времето, или все пак сте попаднали на правилния.

1. Във връзката си давате повече, отколкото дава той
В чисто физически план – пазарувате, готвите, чистите, обгрижвате дома, гардероба му, колата и т.н. В емоционален – измисляте забавления, помните всички важни дати от общия ви живот и т.н. Но само вие. През това време той лежи на дивана, усмихва ви се и изобщо не се сеща, че на тази дата, преди години, сте се запознали.

2. Натоварва ви емоционално
Тук не става дума за положителните, силни чувства, характерни за любовната двойка, а за тези, които ви изтощават. Би трябвало да се чувствате емоционално заредени, когато любимият мъж е до вас. Ако обаче сте точно на противоположния полюс – замислете се.


3. Не го включват в бъдещите си планове
Това е един от най-ясните знаци, че нещо между вас не е наред. Когато планирате важни стъпки от бъдещето си или просто забавно парти за довечера, осъзнавате, че не включвате неговото присъствие. Къде си се представяте след 10 години? В друг град? На друга работа? Ако за него няма място в тези ваши планове, май е време за промяна.

4. Липсва искрата
Може би в началото между вас е имало много страст, огън и пеперуди в стомаха. Но сега по-скоро описвате отношенията си като скучни.

5. Нямате общи снимки от дълъг период време.
В телефона ви има селфита с приятелки, снимки от партита с колеги, вкусни ястия, които сте хапвали с групата по танци, но не и общи снимки с мъжа до вас. Замислете се "защо е така" – не споделяте общи моменти или не искате да пазите общи спомени?

6. Постоянно трябва да доказвате любовта си
Ако постоянно трябва да доказвате любовта си на този човек и той продължава да се съмнява, да ревнува и да не ви вярва, дали пък не отправяте тази любов към грешния човек? Любовта се показва всеки ден, във всяка минута, но освен да се показва, тя трябва и да бъде разбирана от партньора.

7. Не искате да го водите със себе си, когато илизате с приятели 
Да го заведете със себе си при родителите си за празниците или да излезете заедно на парти в бар ви звучи като лоша идея. Това е още един знак, че може би сте във връзка с грешния човек.