.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Опознай света с меденосладките карти на Мечо Пух

LadyZone.bg | преди 5 години
Идеалният подарък за любознателните малчугани над тригодишна възраст

Два комплекта меденосладки карти - „Растенията и животните” и „Земята”, вече могат да се открият в книжарниците благодарение на издателство „Егмонт България”. Те представляват красиво илюстровани образователни карти със задачи и пъзели за деца. Цената на всеки е 9,90 лв.

Егмонт - 8


Комплектите са идеален подарък за любознателните малчугани над тригодишна възраст. Състоят се от 27 образователни карти с любопитни факти от света на животните и растенията и на Земята. Всяка една от картите е илюстрована с някой от обитателите на Голямата гора - Мечо Пух или някой от неговите приятели. Занимателните задачи, с които са изпълнени, развиват фината моторика, умението за концентрация и творческото мислене на децата и могат да бъдат изпълнявани многократно.

Комплектите съдържат още маркер с гъбичка за почистване. А картите от тях са подходящи за игри дори навън или на път. Сега, да разгледаме по-подробно всеки един от комплектите...

Растенията и животните

Егмонт - 5

С този меденосладък комплект от занимателни карти децата ще опознаят света на растенията и животните. Ще научат по какво се различават бозайниците от влечугите, колко чифта крака имат насекомите, откъде произхождат дърветата и какви форми могат да имат листата им.

Земята

Егмонт - 10

Благодарение на меденосладките карти от комплекта „Земята” малчуганите ще узнаят колко прекрасно и специално място е нашата планета. Ще разберат, че тя е възникнала преди много, много години и се движи непрекъснато, макар че не може да се усети. И че се променя непрекъснато, както и нейните обитатели по време на различните цикли – деня, сезоните и годините.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите