„Не съм привърженик на изисканите диети, предпочитам простички неща“ - това споделя Роузи Хънтингтън. Супермоделът и Джейсън Стейтъм имат две деца – 6-годишният Джак Оскар и 2-годишната Изабела Джеймс.

„Израснала съм в провинциален район. Ако искам да прочистя тялото си, да отслабна или да се храня здравословно, изключвам въглехидратите и рафинираните захари от диетата си“, споделя бившият ангел на Victoria's Secret.

Роузи Хънтингтън-Уайтли предпочита органичните продукти, от които успява да приготви вкусни ястия. Вегетариански супи, смутита, прясно изцедени сокове, пресни сандвичи и домашно приготвени сладки са сред предпочитанията на Роузи.

Какво яде супермоделът?

Както казва самата тя, дори по време на работа винаги намира време да отиде на фитнес и яде предимно здравословни храни.

„Всичко започва с физическа активност“, казва Роузи Хънтингтън-Уайтли.

„Тренирайки, вие сами имате желание да се погрижите за себе си и да захраните тялото си с добра храна“, допълва тя.

„Тялото ми реагира добре на премахването на въглехидратите от диетата си, което правя преди големи събития“, обяснява тя.

„Разбира се, добър навик е да пиете по една голяма бутилка вода всеки ден - това помага да се отървете от подуването“, съветва тя.

„Тези думи карат хората да започнат да въртят очи, но това наистина работи“, уверява моделът.

„Водата е Божието лекарство“, категорична е Роузи.

Припомняме, че Роузи и актьорът Джейсън Стейтъм започнаха да се срещат през 2009 г. През 2016 г. двамата се сгодиха, а година по-късно им се роди първото дете. През февруари 2022 г. двойката се сдоби с второ бебе. Роузи е с 20 години по-млада от любимия си, но казва, че това изобщо не пречи на връзката им. Двамата са сгодени, но все още нямат брак.

Роузи споделя, че ще бъде „забавно“ да се оженят, когато синът ѝ и този на Джейсън пораснат, за да могат да участват пълноценно в празненствата.