23 април е 113-ият ден в годината според григорианския календар и 114-и през високосна година.

ОВЕН

Не се сърдете на брачната си половинка, ако ви задава въпроси, свързани с анонимни позвънявания. Прекратете започнатия флирт. Откажете се от съществуващата емоционална връзка, ако липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да бъдете щастливи.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се и за проблеми в личният живот, породени и от вашите думи. Премълчавайте, не се заяждайте и не изисквайте прекалено много от любимия си.

БЛИЗНАЦИ

Романтичните срещи ви зареждат със сили и оптимизъм. Чувствата ви са споделени. Не пропускайте възможността да изживеете незабравими сексуални мигове, но не със случайни партньори, за да не се почувствате наранени на сутринта.

РАК

Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори. Дори и да сте уморени и без желание за секс, обърнете внимание на любимия.

ЛЪВ

Трудностите съпътстват и семейните ви отношения. Ще сте изнервени и дистанцирани от любимия. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

ДЕВА

Не забравяйте, че любимия ви се нуждае от вниманието ви. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

ВЕЗНИ

Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревност. Ако сте намерили своят партньор, очаквайте удари от неприятели, които ви завиждат.

СКОРПИОН

Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни, ще доведе до раздяла.

СТРЕЛЕЦ

Интригите на ваши съседи ще събудят желанието ви да отмъщавате на интимния си партньор. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове. Сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Денят е благоприятен за определяне на дата за сключване на брак, за хармонизиране на вече съществуващи семейни отношения. Вечерта останете с близките си и с любимия. Сексът с брачната половинка може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви ново увлечение или флирт. Избягвайте нови запознанства и срещи със стари обожатели. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Прекалените емоции в семейството са принудили партньорите ви да изневерят. Променете отношението си към тях. Не си внушавайте, че интимния ви партньор вече не ви е нужен. Все още имате възможност да си го върнете. Сексът е желан и от двама ви.