.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Всички говорят за магията на Лили

Даниел Димитров | преди 1 година
Снимка: Лилия Йотова
Свършиха билетите за двата концерта в зала 1 на НДК – на 25 и 26 октомври

Всеки неин концерт дава отговори, които отдавна са минали границите на музиката. Защото Лили е много повече от висок професионализъм, строга дисциплина и пример за това как можеш да се задържиш на върха, без да изпращаш глупави послания или да търсиш евтин скандал. Във всяка нейна провокация от сцената има смисъл, зад който стои труд, вдъхновение и любов, на което са способни само най-големите артисти. 

Да се усмихваш и плачеш с ЛилиПевицата буквално отвя врачани с гласа си, коментират феновете след неин концерт

Самоков бе поредната спирка от турнето на Лили Иванова. Хората от малкия град изпълниха голямата спортна зала, за да аплодират най-новите й песни, да си припомнят някои от най-големите й хитове и да покажат на своята любимка, че тази среща е била дълго чакана и още дълго ще се помни…

Бях там! Още съм там!

Това написа след концерта една от почитателките на Лили. И тези пет думички сякаш обясняват защо всички говорят за магията на Лили, след като чуят песните й на живо. Това, може би, е ключът, с който Лили успява да отключи за обич и вярност сърцата на своята публика. И така, няколко поколения остават обичащи и верни на хубавата българска музика.

„Нали знаете, че без вас нищо не става!“ е кратичкият отговор на Лили към публиката, която я поставя на пиедестал. А тя пее за тях така, сякаш е за последен път... 

Разпродаден

е прилагателното, което най-често обобщава ситуацията седмици преди който и да е концерт на Лили. Свършиха билетите за двете дати в зала 1 на НДК – на 25 и 26 октомври. Отдавна няма места за Сливен (15 октомври) и Шумен (17 октомври). Единствено в Добрич са останали 20-ина билета за 19 октомври.

С пълна сила се разпродават и залите от международната част на турнето – Берлин (3 ноември), Мадрид (6 ноември) и Милано (30 юни).

Благодаря, Петя!

Известна с това, че никога не забравя да благодари – на публиката, на музикантите си, на авторите на песните, на всички, които я подкрепят, в Самоков Лили отправи една по-специална благодарност, започвайки с думите: „Аз рядко говоря, но има неща, които трябва да знаете“.

Лесно ли е да си асистент на Васко Василев и Лили Иванова?

„Моят PR, или секретар, или мениджър – както искате, така я приемете, се нарича Петя Иванова, обясни Лили. И тя е от вашия град. Цялата организация на турнето се дължи на нея. А за Самоков тя се постара особено много. Благодаря, Петя!“.

„За това да си щастлив, отговорността е твоя“. Така мисли Петя, която е част от света на музиката на двама наистина обичани артисти – Васко Василев и Лили Иванова.

11 приказки за любовта в новия албум на ЛилиПевицата представя осем чисто нови песни, различен звук и две вълнуващи посвещения...