Без значение дали ще празнувате Свети Валентин или Деня на лозаря – чаша ароматно вино е подходяща за всеки от поводите. Колко чаши обаче може да си позволите? Всеки организъм може да понесе различно количество вино, затова предварително се уверете, че хората, с които ще празнувате 14 февруари, не са следните зодии.

Ето някои зодиакални знаци, които обичат да пият вино, но никак не държат на алкохол:

  • Любовно късметче за 29 февруари: За единственото нещо, от което се нуждаеш
  • Смайващата реакция на Екатерина, когато разбра, че Ергенът иска 6 деца (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции

Телец

Телците са известни с това, че ценят лукса и комфорта. Те могат да се наслаждават на хубавите неща в живота, включително и на бутилка скъпо вино. Въпреки това Телците биха предпочели храната, а и е по-добре да го направят, защото алкохолът не им е най-силната страна.

Дева

Девите са ориентирани към детайлите и затова умеят да се наслаждават на различните вина. Те могат да оценят майсторството, което се влага във винопроизводството, и да се наслаждават на изучаването на различни сортове. Въпреки това Девите са изключително загрижени за здравето си и ако настоявате да не пиете, те ще се съгласят лесно. В противен случай ще заложат на червеното вино, което пък по-лесно ги склонява да прекаляват.

Везни

Везните са известни с любовта си към красотата на живота. Те обичат да общуват и дълбоко оценяват социалния аспект на споделянето, затова със сигурност биха ви предложили споделянето на бутилка вино по време на приятна вечеря. Везните обаче често търсят баланса, но трудно го намират с лекота. Когато им се услади, хубаво ще е вие да сте тези, които ще ги откажете от поръчването на втората бутилка.

Риби

Рибите обикновено са чувствителни и изобретателни хора, които обичат да се отдават на емоционални преживявания. Те наистина могат да оценят вкуса и аромата на виното, защото това подсилва романтичния момент. Въпреки това Рибите са известни и със своята съпричастност и адаптивност, така че биха се съобразили ако вие не искате да пиете на 14 февруари.