27 април е 117-ият ден в годината според григорианския календар и 118-и през високосна.

ОВЕН

Празнувайте с близките си. В отношенията с близките ви най-сетне ще настане мечтаното от всички спокойствие. Вечерта се отдайте на почивка и романтични мигове с любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ

Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Изяснете отношенията си и разчитайте, че ще възвърнете хармонията и спокойствието в дома си. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте да постигнете хармония в отношения  у дома. Сами сте виновни за срива и неуспехите в семейството си. Уговорете романтична среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда за смелостта, особено с партньор Лъв.

РАК

Денят ви може да е бил напрегнат, но околните не са виновни за лошото ви настроение. Вечерта отидете на ресторант с ваши приятели. След това не пропускайте интимните мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Премахнете съмненията в изневяра, защото и вие не сте останали без ухажори. Вечерта се посветете на брачната или интимна половинка. Забравете агресивното поведение в леглото, ако имате до себе си чувствителни представители на Риби или Рак и се съобразете с желанията им.

ДЕВА

Обърнете внимание на брачната си половинка. Вземете решение дали да продължите съвместния си живот или е по-добре да се разделите. Бъдете внимателни към романтичните запознанства и не допускайте секс със случайни или бивши партньори.

ВЕЗНИ

Интимният ви партньор е решил, че изневерявате. Постарайте се да сте нежни с него, ако сте допуснали съмнения във верността си. Сексът ще ви сближи.

СКОРПИОН

Не си уговаряйте романтични срещи. Семейните представители на знака да не изневеряват. Не сте доволни и от сексуалните си отношения, но както винаги търсите вината в партньора си, а не в себе си.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта в семейните отношения очаквайте нови усложнения, водещи до неприятни изненади. Споделете леглото, ако сте избегнали проблемите в отношенията си. Дори и при силни чувства между вас и интимния ви партньор, забравете за сексуални контакти, които няма да ви доставят удоволствие.

КОЗИРОГ

Личните отношения са проблемни. Не прекалявайте с претенциите към интимния си партньор. Възможни са проблеми заради вашите емоционални реакции. Усамотете се и пропуснете секса, защото ще ви подейства изнервящо, заради изживяното напрежение.

ВОДОЛЕЙ

Ако решите отново да се измъквате от романтична среща, проблемите и скандалите са гарантирани. Сами сте си виновни за разрива в отношенията ви. Обърнете внимание на любимите си хора и се заредете с положителни емоции, чрез приятни сексуални изживявания.

РИБИ

Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.