Една от най-емблематичните певици на България е вече на 70 години. На 26 април Силвия Кацарова отбеляза своя юбилеен рожден ден.

Теди Кацарова – дъщерята на обичаната естрадна певица Силвия Кацарова, не пропусна да честити публично празника на майка си. Теди публикува снимка на Силвия с красиво пожелание, израз на голямата и истинска любов помежду им.

„Вдъхновение за всички нас! Имам ли теб, аз имам крила!. Обичам те маманчо!“, написа тя в описанието на снимката.

Силвия Кацарова често споделя вълнуващи новини за предстоящи концерти и събития около датата на своя рожден ден. През последните години тя подарява на себе си и соята аудитория нови песни и турнета из цялата страна. През 2020 г. Силвия съобщи за новата си песен – „Любов в тъмнина“. Тогава заедно с дъщеря й Теди направиха няколко концерта из страната в градове като Пловдив, Варна и Бургас.

В едно от гостуванията си в ефира на bTV, Силвия Кацарова съветва зрителите какви думи не бива да казват, за да не предизвикват Вселената. Кацарова всяка сутрин се събужда с изречението „тук царят любовта и светлината“ и добавя, че ако човек зарежда дома си с тези красиви слова и естествено благодарност към Всевишния ще има големи резултати.

Снимка: btvnovinite.bg

„Когато пращаш любов, тя ти се връща. Сега сме в такъв век, че явно много бързо се връщат тези думи. Обичаме да казваме „жестоко“ и веднага вселената измисля някаква ситуация да ти го върне и ти да преживееш тази дума“, обяснява певицата.

За 70-ия си юбилеен рожден ден Силвия Кацарова отново подарява емоции. На 4-ти ноември предстои да направи грандиозен спектакъл „70 нюанса любов“ в Националния дворец на културата.