Ирина Карабаджак, която в "Ергенът" 2 достигна почти до финала, сподели своите мисли за отношенията между мъжа и жената, секса и енергийния обмен.

„Не зная, колко младите жени трябва да “изядат помии”, за да разберат основната идея, че мъжът, който влиза в техния дом без грижа, храна, пари, желание да им помогне или поне цветя – това не е техният мъж. Това е някакъв таен, понякога вече почти див човек, който има само периодична ерекция от положителните качества, а отрицателните – всякакви странности, които не възприема всеки квалифициран психолог.

Мъжът винаги се грижи за своята жена, както може, разбира се, не задължително трябва да й купува кола след месец запознанство или да я затрупва с пари, но трябва да показва знаци на внимание и да се грижи за нея!“ – смята 31-годишната бесарабска българка.

Снимка: Instagram.com/fox_iren/

„Никой не дължи на никого нищо, това е чистата истина, но няма да дължи нищо, освен нормалните постъпки на мъж, адекватен възпитан човек и т.н.

Така е от древността: жената през секса предава енергия на мъжа и в замяна получава благополучие, грижа, защита за продължаване на рода.

Ако жената не получава нищо, колкото и да спи с нея – тя нищо няма да предаде. Всички разсъждения по темата за обмена на енергии, където и двамата предават и получават нещо от всяка случайна сексуална среща, са просто празни думи“ – счита родената в Кишинев, Молдова, Ирина.

„Затова мнозина Казанови инстинктивно разказват приказки, обещават златни планини, държат се задължително красиво, правят всичко стилно, завоюват, не просто за да "даде", а за да "предаде" своята енергия, назаем така да се каже, за възможно бъдещо благополучие или подаръци.

Затова казват – жената обича с ушите. Всъщност, ако просто спите с жената, ако тя не е очарована от вас, не сияе, ако още не е получила нищо важно, тогава няма енергия от нея, това е просто секс, гимнастика, разтягане, взаимен масаж на гениталиите. След такъв секс обикновено дори не звънят, а съвсем сигурно не пишат книги, след такъв секс съвсем сигурно не създават, не стимулират се, не се променят, а ако и създават, тогава само пълни глупости.

Мъжът – неразбиращ в елементарната колелото на енергийния обмен, игнориращ опита на цели поколения други успешни мъже – е просто магаре, от което напълно не струва да се взема. Затова търсете не тези, от които има какво да се вземе, а тези, които са очаровани от вас и искат сами да предават, да направят вашето съществуване по-добро“ – обобщава Ирина, която е завършила магистърска програма по „Бизнес администрация и бизнес комуникации“ в УНСС.

Снимка: Instagram.com/fox_iren/

Не всички обаче са съгласни с тезата й. Един потребител на Инстаграм коментира:
„Никога няма да си истински щастлив и пълноценен човек, който влиза във връзка с идеята "Какво мога да получа". Любовта дава, страхът иска. Посредствени модели като „Аз давам секс, но искам материална сигурност“ е теза на проститутка след курс при Кобилкина“.