Изкусителната Ирина от Кишинев е поредното момиче, напуснало "Ергенът". Тя не получи роза от Евгени, но той й призна, че е невероятна жена. 

 

Ирина е родом от град Кишинев, Молдова. Тя е бесарабска българка и идва в България преди 10 години, за да учи висше образование в УНСС. Завършва магистърска програма по „Бизнес администрация и бизнес комуникации“.

Явява се на конкурс "Мис Интернейшънъл Туризъм" в Молдова. Знае румънски и руски език.

Обича да флиртува. Признава, че понякога мъжете се плашат от нея, защото ги е страх да не смачка егото им. 

Любимият й цвят е червеният."Червеното символизира любов, страст, огън - каквото съм и аз" - коментира тя, след като Евгени й направи комплимент за красивата червена рокля, която беше облякла на един от вечерните коктейли.

Никога не ѝ се е налагало да се бори за мъжко внимание. Когато за пръв път вижда Евгени, си казва, че това е нейното момче, защото го намира за красив и талантлив. 

Когато успява да го целуне, констатира, че целувката му е вкусна, както е и предполагала. 

Ирина обожава да готви. В предаването тя обеща на Евгени да му приготви морковена торта. 

Поддържа добрата си форма, като пие алое вера на гладно, за да забърза метаболизма си. Любимата й закуска е чиякокосово мляко и плодове.

"Водка, моля… Това е почти като секс!“  - с тази реплика Ирина реагира, когато в 14 епизод не получи роза и реши, че си тръгва. Малко по-късно Евгени я зарадва с най-желаното цвете и тя остана в риалитито. 

След като напусна "Ергенът", тя има план Б. Той включва да гледа пръч на терасата си. Животното бе представено в репортаж на bTV, заради рекордно дългата си козина.

Снимка: LadyZone.bg

Домашният й любимец е немска овчарка с име Икар. 

Ирина кара сноуборд и е скачала с парашут.

Интересува се от риболов, музика и високи скорости.  

През лятото и когато е без грим - има лунички по лицето.