В края на 24-и епизод без роза остана родената в Кишинев Ирина.

„Ти си невероятна жена! Много ми е тъжно, че се разделяме. Може ли да те прегърна?“ – каза й Евгени на раздяла.

Снимка: bTV Media Group

„Разбира се. Много се радвам, че бях част от живота ти. Невероятен си!“ – отвърна Ирина.

Снимка: bTV Media Group

„Тъжна съм, защото повече няма да видя усмивката, очите на Евгени, няма да имам повече прегръдки от него, няма да усетя парфюма му. Вярвах, че такъв мъж може да ми промени изцяло бъдещето и да украси въображението ми“ – сподели по-късно бесарабската българка пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Знам със сигурност, че се отнасях към него най-искрено и най-нежно. Всеки път, когато ми говореше, ме пленяваше и коленцата ми трепереха от нежност. Тръгвам си с високо вдигната глава. Надявам се един ден да се засечем в някоя уличка на Пловдив или пък да ме покани на кафе“ – каза на финала Ирина.

Снимка: bTV Media GroupКоя е Ирина?

Ирина е родом от град Кишинев, Молдова. Тя е бесарабска българка и идва тук преди 10 години, за да учи висше образование в УНСС.

Снимка: bTV Media Group

Завършва магистърска програма по „Бизнес администрация и бизнес комуникации“. В момента работи като търговски представител с румънски и руски език. Обича да излиза и да флиртува. Признава обаче, че понякога мъжете се плашат от нея, защото ги е страх да не смачка егото им. Когато за пръв път вижда Евгени, си казва, че това е нейното момче – красив и талантлив. И въпреки че никога не ѝ се е налагало да се бори за внимание, този път ще се наложи да се впусне в яростната надпревара за сърцето му, което е убедена, че ще спечели.

Снимка: bTV Media Group

Припомняме, че в 14-ти епизод на "Ергенът" нямаше специална Церемония на розата. Евгени реши да раздаде розите по време на самия коктейл.Разбира се, последното цвете предизвика най-голямо напрежение – очакваха го Валерия и Ирина.

"Ергенът" даде розата на манекенката и в този момент Ирина започна да се сбогува с момичетата.

„Ти губиш, момче!“ – коментира бесарабската българка пред камерата на романтичното риалити и добави „Валерия сигурно ликува, в душата й има фойерверки. Наслаждава се на победата“.

Как завърши вечерта – вижте тук: