В 14-ти епизод на "Ергенът" нямаше специална Церемония на розата. Евгени реши да раздаде розите по време на самия коктейл.Разбира се, последното цвете предизвика най-голямо напрежение – очакваха го Валерия и Ирина.

Снимка: bTV Media Group

"Ергенът" даде розата на манекенката и в този момент Ирина започна да се сбогува с момичетата.

Снимка: bTV Media Group

„Ти губиш, момче!“ – коментира бесарабската българка пред камерата на романтичното риалити и добави „Валерия сигурно ликува, в душата й има фойерверки. Наслаждава се на победата“.

Снимка: bTV Media Group

В този момент Евгени се появи в стаята с роза в ръка.

Снимка: bTV Media Group

„Извинявай, че се забавих, докато намеря розата! Не съм готов да си тръгнеш“ – каза пианистът.
„Обожавам тази тръпка! Тази роза е най-желаната досега. Водка, моля… Това е почти като секс!“ – развълнува се дамата от Кишинев.

Снимка: bTV Media Group

„Ако аз бях останала за последната роза, за която не подозирахме, никой нямаше да бъде възмутен. Даже щяха да се радват, че си тръгвам“ – коментира Валерия, която видимо не бе щастлива от финала на вечерта.

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group

Припомняме визитката на Ирина.

Снимка: bTV Media Group

Ирина е родом от град Кишинев, Молдова. Тя е бесарабска българка и идва тук преди 10 години, за да учи висше образование в УНСС. Завършва магистърска програма по „Бизнес администрация и бизнес комуникации“. В момента работи като търговски представител с румънски и руски език. Обича да излиза и да флиртува. Признава обаче, че понякога мъжете се плашат от нея, защото ги е страх да не смачка егото им. Когато за пръв път вижда Евгени, си казва, че това е нейното момче – красив и талантлив. И въпреки че никога не ѝ се е налагало да се бори за внимание, този път ще се наложи да се впусне в яростната надпревара за сърцето му, което е убедена, че ще спечели.