Тя е кралицата на козметиката и модата и лесно може да ни вземе акъла със съветите си за гладка, сияйна и младежки изглеждаща кожа. Това, разбира се, се постига лесно с помощта на грим, а и филтрите в социалните мрежи помагат на много от звездите да изглеждат безупречно. Този път Виктория Бекъм реши да покаже на феновете си, че кожата може да изглежда красива и без тонове фон дьо тен.

46-годишната футболна съпруга и моден дизайнер сподели 2 свои снимки изцяло без грим.

„Покажете луничките. Без грим, само серум и блясък.“

Разбира се, Виктория отново рекламира свои продукти от козметичната си линия. Виждаме я и много често да споделя във видеа своите трикове за красота, кога и как нанася определен продукт, за да изглежда кожата й сияйна.

Ще останете учудени кой е най-големият фен на грима и козметиката от бранда на Виктория. Това е не кой да е, а самият Дейвид Бекъм, който според скорошна публикация на „Дейли Мейл“ обожава да използва бронзанта с марка Victoria Beckham Beauty. От своя страна Виктория няма нищо против и дори използва съпруга си, за да тества козметика и грим върху него, наричайки го „най-добрия модел“ по време на живо включване в Инстаграм.