Не си мислете, че успешните хора спират да работят щом подушат морския бриз и сложат банските на плажа. С тях се случва точно обратното. В понеделник цялото семейство Бекъм пристигна в областта Пулия в Южна Италия и Виктория беше забелязана да отива към басейна в компанията на съпруга и децата си, а със себе си носеше слушалки, телефон и таблет, за да бъде работата й на една ръка разстояние.

Само преди дни футболната съпруга и успешен дизайнер пусна своята ризорт колекция 2021 и сме сигурни, че работата й не е приключила с това.

Виктория и Дейвид все пак са успели да си откраднат така жадуваните мигове почивка и романтика, защото 46-годишната дизайнерка сподели кадър с набрани от съпруга й стръкчета лайка.

А доказателство, че и най-големите работохолици все пак релаксират, е последният кадър, който Виктория сподели от италианското си бягство. На него виждаме футболната съпруга в рядка фотография по бански – половинки в жълто.

Виктория добре знае как да съчетае полезното с приятното – докато ни показва прекрасния си тен, перфектна форма и успешния си избор на бански, тя съвсем непринудено прави реклама на своята марка червила и слънчеви очила.