Виктория и Дейвид Бекъм отбелязаха 21 години брачен живот с публикуването на любопитни архивни снимки в Инстаграм. Разбира се, кадрите бяха придружени от емоционални послания.

„Честита годишнина, Дейвид! Не мога да повярвам, че минаха 21 години от деня, в който си казахме „Да“. Четири деца, четири кучета и толкова много смях. С всеки следващ ден те обичам все повече!“ – написа 46-годишната Виктория.

Звездата на „Манчестър Юнайтед“ е по-конкретен в спомените си и споделя интересен детайл.
„Преди около 23 години седях в една стая с Гари Невил (друга легенда на „Манчестър Юнайтед“ – бел.ред.), а по телевизията даваха концерт на „Спайс гърлс“. Казах на Гари, че много харесвам момичето с черния котешки костюм. Кой да предположи, че след време ще празнуваме с нея 21 години брак и ще имаме четирите най-красиви и перфектни деца... Благодаря ти, Виктория! Обичам те!“ – написа бившият футболист.

Звездната двойка сключва брак на 4 юли 1999 г. в замъка Luttrellstown, близо до Дъблин. Булката е в рокля на Vera Wang и тиара от 18-каратово злато, но най-хубавото украшение на младоженците е първият им син Бруклин, роден точно четири месеца по-рано.

Самата церемония е пред само 29 гости. След произнасянето на заветните „Да“ в небето полита гълъб, а над замъка се издига знаме с инициалите на младоженците и на детето им – V. B. D.

На партито след това са поканени 230 души, а двойката заменя белите дрехи с по-предизвикателни виолетови одежди.

Освен Бруклин, Виктория и Дейвид имат още три деца – Ромео (17), Круз (15) и Харпър (8).

Още информация можете да откриете в материла ни от 2019-а, посветен на 20-годишнината от сватбата на една от най-популярните двойки в света.