.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Топ 3 на най-опасните начини за отслабване

| преди 4 години
диета
Диетите като от филми на ужасите

Когато искаме да отслабнем, сме склонни да преминаваме доста граници. Дали няколко килограма по-малко обаче си заслужават да рискуваме здравето си? Три от най-опасните метода за отслабване, които категорично не одобряваме.

28-дневна диета с хормона на бременността

Какво представлява: hCG е човешки хорионгонадотропен хормон, който се произвежда в плацентата по време на бременност. Изолира се и в урината. Може да се инжектира директно в кръвта, да се приема на капки или да се използва крем с този хормон и да се втрива в кожата. Основоположник на диетата е д-р Саймънс – учен, роден в Лондон през 1900 година. Той препоръчва, когато се приема този хормон, да се консумира много малко храна – не повече от 800 калории. Този хормон стимулира работата на хипоталамуса, чието нарушено функциониране д-р Саймънс смята за основна причина за трупане на килограми.

Защо е опасна:
Основната функция на hCG хормона не е да кара хората да отслабват. Дори добре преработените съвременни контрацептиви, които влияят на нивото на хормоните, се предписват след консултация с лекар и е възможно да имат странични ефекти. Хиперстимулацията на хипоталамуса може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Освен влиянието на хормона, количеството храна, което се препоръчва за консумация, е прекалено малко и може да доведе до лоши последици за здравето.

хормон
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?