Няма да повярвате как изглежда в момента Джон Гудман, след като прочутият актьор е свалил цели 90 кг от теглото си. Актьорът е бил заснет заедно с 35-годишната си съпруга Анна Бет на летище „Джон Кенеди“ в Ню Йорк, пише "Фокс нюз".

71-годишният актьор по-рано разкри пред списание "Ролинг Стоун", че е загубил повече от 90 кг, откакто си е поставил за цел да отслабне през 2007 г.

Сега носителят на наградата "Еми" изглежда в отлична форма, като на снимките носи синя блуза, маслиненозелен суичър, панталони в цвят каки и бежови маратонки.

Двойката, която се ожени през 1989 г., има 33-годишна дъщеря - Моли Еванджелин.

В интервю пред "Ролинг Стоун" през 2023 г. Гудман разкри как успява да топи от теглото си.

Роденият в Мисури актьор споделя пред изданието, че все повече се наслаждава на бокса, откакто е започнал да се занимава със спорта преди години, но досега е избягвал спарингите.

Гудман, който някога тежеше близо 180 кг, в миналото е обсъждал драматичното си отслабване - в интервю пред ABC News през 2016 г.

Той обясни как е успял да започне да отслабва, заявявайки: „Просто спрях да ям през цялото време. Изсипвах шепа храна и тя отиваше в устата ми. Просто ядях през цялото време. Аз просто ядях като алкохолик."