Героите на „Дисни” София Първа, Мини Маус и Док Макплюшинс оживяват на страниците на нови луксозни издания с твърди корици и красиви илюстрации от „Егмонт България”. Това са книгите „София Първа”, „Празник на магията”, „Мини в Париж” и „Топчо подскача отново”, които вече могат да се открият в книжарниците на цена от 11,90 лв.
И четирите книги са чудесен подарак за малките момичета и за всички принцеси по душа. Прелестните им картини ще завладеят въображението на децата и ще ги отведат на приказни приключения. Илюстрациите в книгите за София Първа, например, са дело на художничката Грейс Лий, номинирана за илюстратор на годината в тазгодишните Children’s Choice Book Awards. Първата книга за „Дисни”, над която работи – „София Първа”, дебютира още в първата си седмица в топ 10 на New York Times за детски книги.
А сега нека да научим повече, както за „София Първа”, така и за останалите чудесни издания...

София Първа
Бъди себе си и всичко ще бъде наред!

Запознайте се със София — малко момиче, което живее обикновен живот. Но всичко се променя, когато майка ѝ, Миранда, се омъжва за крал Роланд. София трябва да отиде на бал в двореца и да танцува валс. Но тя не знае как. С полезните съвети на няколко феи и една специална посетителка София се учи да бъде истинска кралска особа. Разбери и ти какво означава да си принцеса, като прочетеш тази невероятна история!

Празник на магията
Следвай вътрешния си глас!

В кралството е настанал празникът на магията. Хора от близо и далеч са поканени на церемония по случай специалния ден. Появява се и магьосницата Саша. Дали тя наистина идва с добри намерения? Научи как София Първа спасява кралството и безценния амулет от Авалор, като прочетеш тази невероятна история.

Към новия конкурс>>>  

 
Мини в Париж
Фурия в бизнеса с панделки!

Мини е поканена да участва в седмицата на модата в Париж. Заедно със своите приятелки и красивите панделки тя се качва на самолета, за да се впусне в невероятно приключение. Но вместо колекцията от панделки в куфара си Мини намира зайците на Мосю Пингуини. Прочети историята, за да разбереш как преминава деня на Мини в столицата на модата.

Топчо подскача отново
При доктора не е страшно!

Днес е прекрасен ден за игри. Док и нейната добра приятелка Еми са навън и се забавляват. В един миг топката, която ритат, се оказва спукана. Док се втурва да помага на Топчо като истински лекар на играчки и плюшени животни. Тя му помага да разбере, че прегледите не са страшни. Само трябва да събереш сили и после отново си готов за игри. Топчо е като нов, подскача на воля и се радва заедно с новите си приятели Док и Еми.

НОВ КОНКУРС

Включете се в новия ни конкурс и спечелете една от четирите илюстровани книги. Отговорете на въпроса: „Коя от книгата бихте искали да спечелите?” в коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 24 май 2014 година. Имената на 4 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Ето и кой печели в нашия жребий:

violeta_d
vik75
te0d0ra_ivanova
desi_mar

На печелившите честито! Нека очакват имейл от нас, на останалите - успех в следващите ни игри!