Това лято ще надникнем още по-дълбоко в емоционалните дебри на тайния живот на домашните ни любимци, а през новите им невъобразими приключения ще ни преведе Орлин Павлов, който отново подарява гласа си на добре познатия ни Макс в дългоочакваното продължение на любимата анимация „Сами вкъщи“.

Една от най-големите родни звезди за втори път озвучава хиперактивния и необикновено симпатичен териер Макс и съвсем комфортно „влиза в лапите“ на новите му подвизи. Освен безспорните си музикални хитове, Орлин Павлов има и богат опит както актьор както в театъра, така и в голямото кино, а дублажът на анимационни филми все по-категорично навлиза в богатото му портфолио.


В „Сами вкъщи“ 2 Орлин има задачата не просто да пресъздаде вече познатия образ, но и да се превъплъти в новото амплоа на Макс - това на изключително вманиачен в безопасността на най-новия член на семейството – бебето Лиъм. Заради непрестанната си тревожност, безстрашният терирер всъщност се превръща в обсебен невротик, което добавя и много нови нюанси към образа.

Снимка: Форум филм„Радвам се, че има какво да надградя и да обогатя. Колкото и познат да ми е Макс, сега зрителите ще го видят в нова светлина и аз давам всичко от себе си тя да е още по-цветна и атрактивна“, споделя Орлин Павлов за участието си във филма.

В новото приключение на домашните любимци, освен вече добре познатите ни герои, зрителите ще видят и нови, които ще се погрижат за високите нива на адреналин, хумор и изненади. Затова нека заедно „влезем във филма“ с Орлин Павлов и ексцентричните му приятели!

Те ще останат „Сами вкъщи“ 2 и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX.