.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Шоколадов маникюр със злато

Бистра Момова | преди 7 години
Шоколадов маникюр със злато
Снимка: Росица Николова, LadyZone.bg
С този маникюр изразът „Да си оближеш пръстите” добива съвсем ново значение

Тъй като почти не познаваме жени, които не обичат шоколад, днес ви предлагаме да поставите това изкушение и на маникюра си.

С този маникюр изразът „Да си оближеш пръстите” добива съвсем ново значение.

Какво ви е нужно, за да си направите шоколадов маникюр:

безцветен лак
топ лак
дървена клечка
златисто фолио за маникюр
лак в шоколадов цвят
Фолиото за маникюр може да намерите в специализираните магазини за козметика за маникюра, както и в някои онлайн търговски сайтове. Предлага се в различни цветове – златисто, медно, сребристо, хамелеон, на цветя, квадрати и т.н. Използва се със специално лепило за фолио, но нашият опит показа, че и обикновен безцветен лак върши същата работа.

Лакирайте половината от нокътната плочка, в близост до основата с безцветен лак. Изчакайте не повече от 5 секунди и поставете фолиото отгоре. Трябва цветната му повърхност да сочи към вас. Притиснете и леко разтъркайте с пръсти, след това рязко отлепете. Фолиото остава по повърхността на нокътя. Ако има празни участъци – повторете, но целта в никакъв случай не е да се създаде абсолютно плътен слой.Нанесете слой от шоколадово кафявия лак, така че от фолиото да останат видими около 3-4 мм (големината зависи от големината на маникюра ви). Долната линия на лака оформете като полумесец.


Накрая, за да не се разтича "шоколадът" от пръстите ви, запечатайте с топ лак!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?