.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4-те зодии, които казват "Обичам те", без да изпитват любов

| преди 37 седмици
любов
Внимавайте, ако някоя от следните зодиакални знаци ви се обяснява страстно в любов

„Обичам те“ са думички, които са съкровени за едни, а други ги изговарят лесно, без да ги чувстват. Никога обаче не трябва да забравяме преди да ги кажем, че хората, стоящи срещу нас, навярно тръпнат в очакване да ги чуят и това за тях да означава целият свят, а за нас съвсем нищо.

 Скорпион

Изобщо не се учудваме, че скорпионите влизат в списъка ни. Причините са две – защото са страстни и защото са ревниви. Страстната им натура им диктува да произнесат заветните думички, за да запалят още по-силно огъня, независимо дали го чувстват или не. От друга страна „Обичам те“ може да бъда изречено в момент на ревност, или за да привлекат внимание върху себе си – нещо, което зодиакалният знак владее до съвършенство.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат причислени лесно към зодиите, които казват заветните думички, но изобщо не мислят това, което са казали. Техните причини са малко по-различни обаче – верни и готови да се отзоват, те ще ви кажат „Обичам те“, след като вие сте се обяснили в любов, само за да не ви загубят и напълно осъзнавайки, че не сте се настанили в тяхното сърце. В други случаи е възможно лъвовете първи да кажат думичките, само за да чуят, че отсрещната страна ги харесва и за да погалят егото си.

10 тайнствени истини за зодия Овен (ВИДЕО)Егоист ли е Овенът или е истински грижовен?

Везни

Представителите на зодиакалния знак са обсебени от любовта и романтиката, които често замъгляват визията им за нещата. „Обичам те“ бива произнасяно от тях и често те не са злонамерени, когато го правят. Макар и да няма капка зло в помислите им, везните няма да се почувстват виновни, че са ви излъгали.

Диета според зодията - за Овен, Телец и Близнаци

Близнаци

Още една зодия, с която трябва да внимавате дойде ли време за любов и признания. Близнаците са изключително адаптивни във всички житейски ситуации и в този смисъл знаят добре кога да кажат „Обичам те“, дори и това да не е истина и напълно осъзнавайки, че лъжат. Ако близнаците знаят, че изразът ще ги представи в добра светлина пред вас, няма да се замислят и за миг преди да го изрекат.

Как се целуват различните зодии?

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?