Франциска Йорданова и мъжът й Томаш Папкала живеят във Варна заедно с двете им деца. Двамата са част от журито на бляскавото танцово шоу „Dancing stars“.

Франциска не веднъж сподели кадри в своя Instagram заедно с хората, които се грижат за външния й вид в музикалното предаване. „Моят бляскав екип. Всеки вторник те правят чудеса. Благодаря ви, момичета!“ – пише тя.

Една от първите снимки в социалните мрежи на Франциска е селфи от момент, в който тя тренира вкъщи. Косата й е прибрана на кок и се вижда, че тя прави упражнения от интернет.

На друга от най-старите си снимки в Instagram, Франциска привидно е замислена за нещо. В описанието на този кадър тя не пояснява причината, а пише „Хмм..“.

„Жаждата за шоколад ме докара до лудост в самолета“ – призна Франциска преди да пристигне в София, малко преди излъчването на първия епизод на музикалното шоу. Франциска се снима с малък шоколад.

Франциска не пропуска да честити рождения ден и на своя любим - Томаш. Тя го поздравява с кратко видео, на което носи черни очила. „Честит рожден ден, любов моя. Толкова сме щастливи, че си в живота ни. Ти внасяш сила, позитивизъм и щастие“, пише тя.

Още преди да бъдат част от журито на „Dancing stars“, Франциска и Томаш публикуват общи снимки. Двамата заедно празнуват рожден ден на техен приятел, който се казва Джон.