В разгара на така мечтаните почивки все повече ни се иска да контролираме нещата, които могат да се объркат, за да може преживяването ни да е максимално приятно. За съжаление, обаче летните настинки и вируси дебнат от всеки ъгъл и често може да развалят почивката ни Тук идва ролята на подготовката. Защо е важно да сме подготвени? Простата човешка истина е, че за да бъдем спокойни, трябва да сме подготвени. 

Как?

Когато няма аптека наблизо дори и обикновен дребен проблем може да се превърне в голям. Това лято, обаче, „Аптеката идва“ при нас с BENU и можем да си позволим да не мислим, защото има кой да мисли за нас.  

Онлайн аптека BENU поставя аптечки за първа помощ в къмпинги, заведения и спасителни постове по българското Черноморие и в Природен парк Витоша.  С идеята да си позволим да се наслаждаваме на почивката, докато някой друг мисли за нас.

Открийте всички аптечки на BENU тук

 

А, за тези от вас, които искат да отидат на почивка спокойни и подготвени, на benu.bg можете да откриете специално създадените комплекти – „С деца на почивка“ и „Спокойно лято“, които съдържат всичко необходимо да ви осигурят комфортна почивка.

През изминалата година BENU, една от водещите фармацевтични вериги в Европа , стъпи на българския пазар като онлайн аптека, следвайки своята мисия да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет. 

 

Само година по-късно онлайн аптека benu.bg е все по-близо до нас и ни предлага над 9000 различни продукти в категориите: Витамини и хранителни добавки, Майка и дете, Лечение и здраве и здравословно хранене, Козметика и Медицински изделия. 

Независимо дали на морето или в планината, спокойното лято е тук с BENU!