„Кучетата лаят, керванът си върви” е поговорка, която с пълна сила важи за Джулиана Гани, особено последните дни, когато отново се появиха пикантни съчинения за живота й... „Те нямат нищо общо с истината”, спокойно и с усмивка казва красивата дама за Ladyzone.bg.

Иначе темата, която е на дневен ред в разговора ни е „фатално привличане”, въпреки че около нея Джулиана разказа още любопитни неща за себе си и работата си. И въпреки натоварения си график, тя намери точния момент, за да говори спокойно за всичко – на педикюр е.

Какви са толкова ангажиментите й ли? Ами, оказаха се много – синовете й Давид и Кай на първо място, хубави изненади за мъжа й Теодор, пътувания между София и Пловдив, и извън България, събития, които води или участва в тях, както и предстояща голяма новина, свързана с новите й проекти. Все пак, освен хубава жена и майка да две момчета, Джулиана Гани е модел, риалити звезда и инфлуенсър. За тези, които не са посветени в живота й, макар, че вероятно са малко, Давид – голямото дете на пловдивчанката е от бившия й мъж Илиян, а Кай е плод на любовта й с Теодор Гецов, с който са семейство.

Снимка: Джулиана Гани, личен архив

Джулиана, извинявай, но пак се въртят някакви жълтини в медийното пространство, свързани с изневяра на мъжа до теб! Каква е истината?
За Теодор и „котенцето” предполагам, че питаш! За първи път чувам за нея. Сигурна съм, че това не е така - първо, защото Теодор постоянно е с мен, а като ме няма, той е с децата и второ – той има ново хоби – прави мини филми за YouTube, занимание, свързано с много работа. Според мен някой си прави пиар на наш гръб. Доста вайръл съм в Инстаграм, а и всички млади хора са в социалните мрежи и вече се чудят какво да напишат, за да имат много четения. Няма да се учудя, дори въпросната – „котенцето” сама да си е пуснала статията. Или очаквам всичко от всички вече!

Може ли да се каже, че подобно писание за изневяра, би се оказало фатално за отношенията в едно семейство?
Аз не вярвам! Защото, ако и двамата са нормални, трезвомислещи хора това не би им развалило семейството.

Какви са ангажиментите ти напоследък?
О-о-о имам по 2-3 събития всяка седмица и това е така от месец септември и ще продължи до средата на януари - до догава графикът ми е пълен със задължения, които съм поела. Участвам и на Fashion Week, освен това съм и водеща на събития - на (21 ноември, например бях на четене на книга – еротичен роман на Десислава Дюлгерян. Друга задача са рекламите ми в Инстаграм, участвам и в тв предавания, когато ме потърсят.

Снимка: Джулиана Гани, личен архивПовече в София или в Пловдив пребиваваш?
Предимно съм в София, защото тук са ангажиментите ми. В четвъртък-петък вечер, зависи кога съм свободна, заминавам за Пловдив.

Как са Давид и Кай?
Давид постоянно е при нас, Илиян вече няма амбиции нон-стоп да го гледа. А бебето стана на 10 месеца, през януари ще прави една годинка и от сега обмислям празника, защото трябва да е помпозен! Майчинска любов, не фатално привличане (усмихва се), имам и към двамата, а и те са много привързани към мен, може би защото са момчета. Давид по-скоро ми е като приятел, не се държа строго с него, не му се карам. Заедно ходим на ресторант, и то като с голям човек, в мола също, купувам му разни неща, а и той много се впечатлява от шопинг, супер суетен е, въобще същият е като мен (смее се)! Обича да стои пред огледалото и ми казва, че игличките (на косата му) били наляво, а не надясно и какво щели да кажат хората. Иска да го преобличаме по няколко пъти на ден, защото не може да е все с едни и същи дрехи. Майка дори ме пита дали аз не го уча на това, но й казвам, че не бих си позволила подобно нещо. Просто си му идва отвътре на детето, а още няма 4 годинки!

Снимка: Джулиана Гани, личен архив

И умира за Кай – много го обича, наистина не съм виждала такава силна братска любов. Постоянно го гушка, търси го, иска да спи с него, ако Кай се разплаче и той започва да плаче, идва с мен, когато му сменям памперса и ми казва, че има отговорност, защото той му е брат. Дори наблюдава Кай докато спи, за да види дали диша... много е сладък Давид!


Фатално привличане ли се оказа „сблъсъкът” ти с красотата и желанието непрекъснато да правиш подобрения с визията си?
Честно казано – не знам! Суетна съм... Например ходя на кола маска през 6-8 дни. Повечето хора не правят така и ми се чудят. Но аз не мога да търпя нещо да не е оправено и то не защото ще съм на снимки, а защото ме дразни. Същото е и с естетическите корекции. Скоро пак ще си правя. Д-р Николай Георгиев ще ми моделира дупето, защото след като отслабнах, не е същото и трябва да се оправи (усмихва се).

А относно храната има ли такава, от която не можеш да се откажеш?

Не, дори съм човек, който никога няма да каже, че ако не яде нещо, ще умре! Но съм фатално привлечена от дрехи и обувки. Вкъщи имам половин гардероб, пълен с рокли, гащеризони, дънки и какво ли още не от фирми, които са ми ги изпратили. И ако ме попиташ дали имам дрехи, отговорът ми е, че нямам! Дори не съм ги мерили, но постоянно си поръчвам онлайн, защото много обичам да пазарувам по този начин (смее се). Въобще излезе ли нещо ново, което е модерно, веднага искам да го имам. Затова се шегувам, че имам „болест” за дрехи и обувки (смее се)!

Снимка: Джулиана Гани, личен архивИ към какво още си фатално привлечена?
Към подобряване на визията си, естествено! Правила съм си зъбите, гърдите, устните... Постоянно обичам да сменям прическата си, дори моята фризьорка ми е поръчала 5-6 перуки. И аз не знам закъде, но да имам за различни визии (смее се)!

Снимка: Джулиана Гани, личен архивСтигаме до любовта – какво се случва с чувствата?
Определено не смея да изрека суперлативи, защото като много се хвалиш, после нещо се случва, все едно някой те урочасва. Мога да кажа, че всичко е наред между мен и Теодор, нямаме никакви проблеми! И тези слухове, за които ме пита в началото, са пълна глупост.


Сякаш бързо взимаш решения, може би защото си независима, поне така изглежда!
Права си. Много емоционално действам и бързо решавам и това важи за всичко! Приятелка ми звънна, преди разговора ми с теб, и предложи да отидем до Виена. Дори не я попитах кога, а само за колко дни и веднага купихме билети. Разбира се, че няма да скрия от Теодор и ще му кажа за пътуването, но не се допитвам до него. Решавам нещо и го правя, защото и никой не може да ме убеди в обратното, ако аз съм решила нещо. И това не е толкова независимост и самостоятелност, но и инат. Такава съм за всичко. Разбира се, мисля и за другите – с Теодор заминаваме за Рим на 23 ноември, защото той не е бил там.

Има ли нещо, което си направила на инат и си съжалила за постъпката си?
На 17 години се изнесох от нас, защото майка ми повиши тон. Тогава реших, че съм супер голяма, за да ми се кара. И не мога да кажа, че съм съжалила, защото така на 19 години отидох в София и получих предложение да работя в тв предавания, харесаха ме, понеже съм висока, да участвам и в конкурси като модел. Но сега и аз вече съм родител и си мисля, че не е Ок детето да реши нещо и ей така да го направи, особено ако съм майка на момиче.

Снимка: Джулиана Гани, личен архивКакво винаги ще помниш, което майка ти е казала?
Замислям се, че като си ходя в Пловдив, не ми остава време да седнем и само да си пием кафето с майка, което не е добре, защото толкова е забързан животът... А какво ще помня? Каза ми, че винаги трябва да ставам рано, за да стане човек от мен и много да се трудя – отдам ли се на нещо, то трябва да е на сто процента иначе няма защо да се захващам. Майка ме научи да ставам всеки ден в 6 – 6.30 часа и цял живот съм така, за което съм й благодарна, защото иначе наистина съвсем нямаше да ми стига времето. Ранното ставане те прави по-идеен, мислиш върху нови проекти... Ето, сега, съвсем скоро – на 17 декември ще представя такъв - мой парфюм. Подготвям голямо събитие с известни личности за този ден.

  • Две ТОП упражнения за стегнато и секси тяло (ВИДЕО)
  • 3-те зодии, които се влюбват най-лесно. И ти ли?
  • "Помня много добре как лежа и плача - оргазъм, къде си оргазъм? А той не идва!" (ВИДЕО)
  • В чантата на Наталия Кобилкина - Обичам да имам много пари до мен! (ВИДЕО)
  • 10 любопитни факта за класиката с Майкъл Дъглас и Глен Клоуз „Фатално привличане“
  • Антония Йорданова: Бъди индивидуалист, когато изграждаш собствена визия (ВИДЕО)
  • Как мъжете да разбират по-добре жените - топ съвети от психотерапевт
  • Наталия Кобилкина в "Малки разговори": Мога да накарам всяка жена да оргазмира! (ВИДЕО)
  • FIT LADY: Две много яки упражнения за стегнато тяло (ВИДЕО)
  • Benjamissimo, българските био шоколади, които правят хората щастливи (СНИМКИ)