"Знам много добре какво е да бъдеш с мъж и да не получаваш оргазъм!"

С тази фраза започваме разговора с Наталия Кобилкина в подкаста ни "Малки разговори". Важна е, защото това се случва на много жени, а и защото именно този проблем поддиква самата Наталия да търси решение и да направи кариера в обрастта. 

Наталия Кобилкина е психолог, семеен терапевт, а зад гърба си има хиляди семинари на сексуална тематика, както за жени, така и за мъже. Популярна е с пиперливия език, който използва в работата си. Сигурни сме и че много хора са запомнили колоритните изрази, които тя често използва.

 

 

"80% ОТ ДВОЙКИТЕ, КОИТО СА ЖЕНЕНИ, СА НЕЩАСТНИ!" 

Наталия се омъжва на 20 г., без никакъв сексуален опит. По това време си мислела, че брак значи оргазъм. Оказва се, че това изобщо не е така. 

Какво се променя и как започва да открива удоволствието от това да бъдеш жена - вижте във видеото. 

Наталия Кобилкина работи както в България, така и в чужбина. И макар всички да сме хора, оказва се, че проблемите ни са различни.

Професията й я среща с много интересни случаи на жени:

  • от Арабските емирства, които нямат право да свалят бурките си и са девствени и след 30-ата си годишнина;
  • такива, които поемат риска да се разведат и да търсят щастието си, но заради това никога повече не виждат децата си;
  • жени от Китай, чийто стъпала нарочно били притискани да са малки, за да бъдат жените красиви;

Снимка: Евгений Милов

Да опознае сама себе си е един от най-важните съвети, които Наталия дава на тези жени. Защото това, оказва се, е най-важното както за собственото й удоволствие, така и за взаимоотношенията й с партньора. Убедена е в едно:

МОГА ДА НАКАРАМ ВСЯКА ЖЕНА ДА ОРГАЗМИРА!

Според нея сексът е важен за увереността на една жена и за връзката й. А една от тайните за успешната такава е да показваме на партньора си своята освободеност. Защото само една уверена в себе си жена, може да предизвика интерес у мъжа. Наталия ни дава и още 3 топ съвета как една жена може да бъде винаги интересна за партньора си.  

На 20 г. със сексапилно тяло или на 30 опознала себе си - вижте шокиращия отговор на Наталия във видеото.

След развода животът й се променя. И това е нормално.

Но има ли Наталия Кобилкина в момента мъж до себе си?

"Имам нормален мъж до себе си - с 6 плочки и най-хубавото възможно тяло, което съм виждала. Той каза, че ще ми завиждат!" 

Снимка: Евгений МиловЧувството за хумор на двамата явно е едно от нещата, които ги събира. Дали има такова Наталия? Разказа ни виц, който доказва това. 

Щастието за една жена може да е в много простички неща, но може и да е твърде сложно за постигане.

Има едно нещо обаче, за което сексоложката е благодарна и за това няма никакво колебание! И това не е нито любовник, нито невероятен секс, нито семинар с много посетители. За какво е благодарна Наталия Кобилкина - вижте в това видео. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.