„Когато губиш любимия си поради каквато и да било причина и ти се струва, че целият свят свършва. Не можеш да си представиш да живееш без него. Чакаш той да се върне и да осъзнае колко си специална за него и че не може да живее без теб. Надеждата постоянно живее в теб, а ти губиш ценното си време.

Когато го срещаш, имаш усещането: “Най-накрая! Заслужаваше си цялото чакане! Той е умен, силен, активен, истински алфа мъжкар.” Ти си щастлива с него. Той може да бъде истински джентълмен, ако реши. Разбира те много добре и в главата ти вече свири брачен танц, измисляш имена на децата ви и си фантазираш как ще живеете завинаги заедно…“ – пише в Инстаграм Наталия Кобилкина, която през май тази година съобщи, че се е развела с втория си съпруг Такис Дретакис. Тогава тя уточни, че за решението им няма намесени трети страни.

Снимка: Facebook

„В един момент обаче, мъжът изчезва или иска лично време и ти приемаш това като нормално.

След време, той се завръща и това започва да те изнервя. Търсиш причини в себе си, мислиш, че си направила нещо грешно и се опитваш да промениш поведението си. Изпробваш различни стратегии, но нищо не помага. Понякога той пак се появява неочаквано и имате горещи нощи. Вярваш, че той те обича и значиш нещо за него, но после пак изчезва.

В определен момент започваш да губиш търпение и искаш да си тръгнеш. Но как да продължиш, след като той те е изоставил? Как да живееш без него и без идеята за него? Как един ден отново да отвориш сърцето си за любовта? Ще разбереш на уебинара “Как да се справим с любовна зависимост” – завършва посланието си 39-годишната сексоложка Наталия Кобилкина, към което публикува видео, на което е хваната за ръка с млад мъж.

Снимка: Instagram.com/nataliakobilkina

„Прекрасна двойка сте“ – четем в няколко от коментарите под поста.

Припомняме, че Наталия и Такис се ожениха през 2017 година, а 2 години по-късно се появи синът им Филип. През есента на 2020 г. семейството заживя в Лондон.

Снимка: Instagram

Първият развод на Наталия беше след 11-годишен брак с Делчо Добрев, който приключи през 2005 г.

След втория си развод Наталия продължава да живее в Лондон и често използва града като декор за своите фотосесии, с които рекламира семинарите си.