Вторият сезон на хитовия комедиен сериал "Съни бийч" започва на 2 май по bTV. В него участва и сексоложката Наталия Кобилкина.

„Имаше едни вани и снимки почти без дрехи“ – загатна за ролята си Наталия в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Тя не сподели кой е любимият й актьор от сериала, за да не обиди другите.

„С много добро впечатление съм от екипа. Беше голяма забава да се снимаме. Младите актьори са много секси, разгонени и красиви“ – коментира Кобилкина.

Снимка: Олег Попов

Наскоро тя издаде книга със заглавие „Управлявай успеха“.

„Така помагам на бедните хора да станат богати. Николаос, написала съм ти пожелание и ти да станеш много богат, не само известен, защото жените обичат кинти. Само със смях не става“ – посъветва Наталия водещия на шоуто.

Тя призна, че е била много бедна.

„Петима души живеехме в 40 кв. м жилище. Ядяхме основно боб и картофи и ходихме със скъсани обувки. Когато се преместих в България, с бившия ми мъж инвестирахме всичко, което имахме, и загубихме парите. Живеехме в Младост“ – разказа рускинята.

Тя искаше да сподели трите тайни, за да стане човек богат, но след първата (Да обичаш това, което правиш; да си най-добрият в него) разговорът се отклони към секса.

„За мен например сексът в красив хотел, на хубаво легло, е по-еротичен, отколкото на не толкова хубаво място. Аз се възбуждам и от френска музика“ – призна сексоложката.

Тя отговори на анонимни въпроси за секса, поставени от екипа на шоуто в кутия. След това Наталия направи забавен уъркшоп за мъже „Как да стана секс бог“.

Снимка: Олег Попов

Вижте видеото горе, за да разберете защо в живота й винаги я преследва автобус номер 14, защо седмият прешлен на жената е толкова важен и има ли сексуален живот след смъртта?

А тук можете да гледате втората част от гостуването на Наталия, в която се включва и съпругът й Такис Дретакис.