Популярната сексоложка Наталия Кобилкина обяви в Инстаграм, че процесът по преместването на семейството й в Лондон вече е приключил.

Това е нейният разказ с леки редакторски корекции от наша страна, защото все пак българският не е майчин език за Наталия.

„След много мъки, милион огледи и подготовка на документи успяхме да изберем и да се нанесем в нашето уютно жилище в Лондон (засега под наем).
Това беше дълъг път... Най-накрая легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна и усещах всяка секунда на щастие.

Решихме да продължим нашия път тук.

Днес освободихме нашия апартамент в Атина. Имахме щастливи моменти там и съм благодарна, че през първата година от майчинството бях в топла Гърция до моята свекърва. Такис е пълен с идеи и енергия да работи в Лондон, а аз просто следвам сърцето си, защото знам, че тук ми е мястото сега“.

Няколко дни по-рано 36-годишната сексоложка описа емоциите, които я владеят, така:

„Когато променяме живота си, в началото е пълен хаос и ти се струва, че не можеш да разбереш откъде да започнеш. Всичко старо се срутва. После бавно започваш да виждаш бледата линия на живота си. После се появява и план, и правилните хора. После стъпките стават съвсем ясни. Всичко се подрежда и разбираш, че вече си на ново ниво.

Вече не съм в пълен хаос, но до цялостната подредба има още път“.

Наталия Кобилкина се омъжи за бизнесмена Такис Дретакис през юни 2017 г. Двамата имат син Филип, който се роди през февруари 2019 г.

Преди това сексоложката имаше 11-годишен брак с Делчо Добрев.