Те са първични, страстни и не пестят чувствата си. Това са трите зодии, които се влюбват най-лесно. 

А ето и кои са зодиите, с които не може да се живее. 

ОВЕН 

Това може да е изненадващо за мнозина, но Овните се влюбват често и бързо. Те обичат приключенията, новостите и жадуват за вълнуващи събития, така че просто се нуждаят от любовни преживявания. И когато се влюбят в някого, това става много страстно и почти светкавично. Но в повечето случаи, когато страстта утихне, те започват да се отдръпват, защото не искат да се изправят пред последвалото обвързване. Овните са лидери по природа и затова могат да се разбират само с човек, който е готов безусловно да приеме това и да даде на Овен водещата роля в двойката.

  • Две ТОП упражнения за стегнато и секси тяло (ВИДЕО)
  • "Помня много добре как лежа и плача - оргазъм, къде си оргазъм? А той не идва!" (ВИДЕО)
  • Джулиана Гани: Фатално привлечена съм от дрехи, обувки и естетични корекции! (СНИМКИ)
  • В чантата на Наталия Кобилкина - Обичам да имам много пари до мен! (ВИДЕО)
  • 10 любопитни факта за класиката с Майкъл Дъглас и Глен Клоуз „Фатално привличане“
  • Антония Йорданова: Бъди индивидуалист, когато изграждаш собствена визия (ВИДЕО)
  • Как мъжете да разбират по-добре жените - топ съвети от психотерапевт
  • Наталия Кобилкина в "Малки разговори": Мога да накарам всяка жена да оргазмира! (ВИДЕО)
  • FIT LADY: Две много яки упражнения за стегнато тяло (ВИДЕО)
  • Benjamissimo, българските био шоколади, които правят хората щастливи (СНИМКИ)

БЛИЗНАЦИ 


Представителите на тази зодия са много, много влюбчиви. Те могат да се влюбят в няколко различни души в рамките на един месец, всеки път истински и с пълна отдаденост. На другите може да изглежда, че това е незряло, но всъщност  се случва, защото Близнаците са много променливи.

Ако днес са влюбени в един човек, то утре представата им за това кого искат да видят до себе си може да се промени драматично, което неизбежно ще доведе до избледняване на чувствата и раздяла.

Снимка: iStockСКОРПИОН

Скорпионите са много страстни хора, така че представителите на този знак, като правило, имат повече от една ярка любовна история в живота си. В отношенията им винаги има достатъчно драма и често те не могат да издържат на интензивността на страстите, в резултат на което бракът в живота на Скорпионите почти никога не е пълен. Най-интелигентните представители на знака все пак се установяват с течение на времето, тъй като за тях нищо не е по-важно от семейството, но желанието да създадат „социална единица“ с първия човек, който харесват възможно най-бързо, често води до разочарование.